Helsingin CityCenterin ravintolamaailmaan on avautunut kaksi uutta ruokapaikkaa. Molemmat ovat Kotipizza Groupin omistuksessa, mutta kumpikaan ei ole Kotipizza.
Kaupungin parhaaksikin kehuttu Social Burgerjoint on jo tuttu Sörnäisistä, nyt mibrasa-puuhiiligrillissä paistettuja burgereita saa myös keskustasta.
No Pizza sen sijaan on täysin uusi konsepti. Pizzapohjat valmistetaan sourdough-taikinasta, joka paistetaan ensin korkealämpöuunissa ja täytteet lisätään tuoreina vasta paiston jälkeen.
Kyseessä on kansainvälisille markkinoille tähtäävän konseptin pilottiravintola, jonka on tarkoitus jäädä ainoaksi Suomen toimipisteeksi. Perinteisen Kotipizzan kilpailijaa siitä ei siis tule.
Kotipizza Group suunnittelee laajentavansa No Pizzan ensin pohjoismaiseksi ravintolaketjuksi ja myöhemmin laajemmille markkinoille.
Social Burgerjoint, No Pizza, CityCenter, Kaivokatu 4