Uuden hotellikokonaisuuden ylimmän kerroksen näköalaravintolasta avautuvat näkymät suoraan kiitoradalle.
Kebab-buumiin ovat lähteneet mukaan lukuisat ravintolat aina Hesburgeria myöten.
Parsaviikkojen aikana Kappelissa kuoritaan tuhansia kiloja parsaa.
Valtavirrasta poikkeavat ratkaisut ovat monen menestyneen ravintolan salaisuus.
Äidit ovat ansainneet istua valmiiseen pöytään.
Asemansa Helsingin ravintolakentässä vakiinnuttanut Ragu on persoonallinen yhdistelmä levollisuutta, laadukkuutta sekä lupaa olla rennosti.
Näytelmän nimi on Rikas. Miehen nimi on Jussi Parviainen.
Nuori pörssinero puhuttaa ja huhuttaa kaupungin taloustahoja
Radioiden äänien, Cityn ja Ykkösen, takana elää uusi monopolin jälkeinen mediamaailma ideoine...
Nightwish
Maukka Perusjätkä
Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus