¤ O:N:NE:A ¤

  • ZOMQandBarbieQ

SUOMI - KANADA ?

mustalalaiskaverini tuli mersulla vastaan ja antoivat tuliaisia.
olivat tulleeet vissiin ruottista tai vankilasta, mut veikkaisin et ruottista.

suomi on juuri nyt maail,man paras jääkiekkojoukkue ja teki tänään
selväksi epäilijöille kuinka pelataan täydellisesti käsikirjoitusta paremmin peli -pitää muistaa, että aina pitää hallita aika ja tila
-se pitää osata ottaa ja antaa. Ylimielisyys ja vastustajan aliorviointi
tyrmistytti kanadan juuri niin täydellisesti kuin ruutukin näytteli
ja siitäkin pelirangaistuksesta suomi sai lisää powerii ja se ei edes osaa pela6ta paskemmin kun kaikki pelittä ja annnetaan koko kroppalikoon.
jätkät saa tänään ihan varmasti paljon pillua. . Ja se ei saa antaa hyvää oloa pelkästään nautinnoillle. nautinto on hitaasti mahtavasti kasvava ja jatkuu edelleeen.

thnx babe

i love u

uskonnollisuus kannattaa ja mä oikeestAAN rukoilessani enon ja sen klopin kans (jehovan todistaja sukulaisiani)rukoilin suomen maajoukkueelle -en mä sitä heti tajunnut. mut vaikka ne viipy mulla kylässä pari tuntia tai jotain, se tuntui liian pitkältä ja men ollut sydämmeltäni valmis oleen tuomitsemaan heitä tekopyhiksi, koska he ovat auttaneet vaikkeivat sitä ehkä tiedäkkään. emmä puhu uskosttani -ei se oon mikään laitros tai ryhmä. se on mun yksityinen asia ja. pääasia on se, että mä uskon ja tunnustan virheeni ja yleensä vielä kuvaankin ja jopa soitan sen. jokkut pitää sitä narsismina, mutta se on jotain mikä on mun. mikään nainenkaan ei voi viedä sitä multas pois ellei ne itse häviä maapallolta.

se kuinka joku vaikuttaa melki kaikkiin mieliin,, on sekin työtä. jos mä en soittas kitaraa JA jodlais, mä pelaisin ehkä lätkää tui voisin hyvin kuvitella valmentavanijotakin omaa joukkuetta. Onhan mä sitä pikkaasen tuuraamaan päässyt tätä valmennushommaa ja se oli hienoo hommaa. et pysyy tosi kuumana, mut pitää peitää se emmä silti sitä oo anASAINNUT TOIVOA SAADA TERHTYÄ VALMIIKSI MUN OMAAA AMAZONIALAISTA JOUKKUETTA JOSSA ON VASTA YX KENTÄLLINEN -MUN PITÄÄ TARKKAAN MIETTIÄ TARKKAAN MITÄ MÄ TOIVON TAAS ENSIKERRALLA. JA PITÄÄ MUISTAA,ETTÄ MÄ OON ARTISTI VAIKKA SE EI AINA SITÄKÄÄN NÄYTÄ VAIKKA NÄYTTÄÄKIN.

onnex tykkään usein olla vähän liiankin narkkari, niin mun on helpompi saada ihmisiltä ymmärtämystä myös muusikkona - tosin artistin ja narkkarin ero on yhtä addiktiivinen. kummassakin halutaan antaa ja ottaa kaikki.seksielämä on mul aina jotenkin romanttisempaa kuin se ulkokuori joka musta tatuoituu ihmisenä mieliin -itsensä kohdalla on sokea.
ja mun pitää katsoa peiliin ja tarkistaa valehtelenko itselleni., sillä' pelkkä epäilyskin siitä että käsikirjoitus ei toimi ja biisi omnkin paska
romuttaa kaiken. pitää olla sekasin ja smalla skarpatta. kuullostaa ritiriitaiselta, koska sitä senkuuluukin olla. harmonia särkyy aikaan
ja kun luuri soi. silloin voi hävitä ja menetää tosi paljon. siks mä en tykkää pitää aina itseäni tavoitettavissa. jotain todella tärkeetä
-ei saa piträä itsestäänselvyytenä ja olemalla henkisesti että fyysisesti laiska. se laiskuss ja ylimielisyys sai tänään witun hyvää kyytiä ja ymmärsin kiittää luojaani. kiitos.

fokusoituminseni on pelkästään varattuna musiikkiin ja tämä kirjoittaminen on vasurilla tehtyä, mut voi tästä joskus tulevaisudessa blogata juttuja vaikka muutamaan kirjaan tai ihan mitä vaan mä haluun, mut tarvii haluta tosi kovaa et kaikkia lahjoja satelee. ei noi pennnut ymmärrä jääkiekkkoo kaikki-niille pitää opettaa taajaan.mitä mua ei huvita tehdä on kirjoittaminen(ja teen sitä silti -valehtelenko mä oitselleni ja miksi?)rämpytän vaan kitaraa, koska se niin kuin koirakin ei koskaan petä. uskollisuus eri oo helpppo -mut ei se mua haittaa.

keskiviikkona syntnyneenä olen työn lapsi
ja siksi pukeudun usein venäläiseksi sotilaaksi.venäläiset naiset tietää paikkansa ja kokkaavat ja huoraavat ahkerasti ja hyvin.
PUTIN on paras bändi.

lopuun arsyttävä tietokilpailu formaaattimme tuotos
-kiitos bitbit vision ry:lle ! BITBIT VISON HOITAA SHOWBISNESTÄ
JA ARTISTI PALKKAA TOIMITTAJIA, LAHJOO POLIISEJA, PANEE ALAIKÄISIÄ JA ON TIETTY PEDOFIILI JA SIKSI LOISTAVA MAALITAULU KAIKILLE HULLUILLE,
KOSKA ON ITSEKKIN. PITÄÄ PITÄÄ MATALAAPROFIILIA JA OLLA WEEN KÖYHÄN NÄKÖINEN JA SITTEN TAAS VÄLILLÄYLIMIELINEN DIIVA . ELI PITÄÄ HÄVITÄ ENNEN KUIN VOITTAA -ILMAN HÄVIÖITÄ EI TUU TARPEEKSI NÖYRÄKSI OLLAKSEEN PARAS JOSSAIN -JA SE, ETTÄ ITSE TIETÄÄ SEN , SE RIITTÄÄ. SITÄ EI SAA KERTOA MUILLE -MUUTEN HE EIVÄT KERRO SITÄ ITSE. SELKÖÄ EI SAA MURUTUA SELKÄÄN TAPUTTAJISTA, MUNANIMIJÖISTÄ JA MUISTA PALKINNOISTA...EI SE OO SE POINTTI.

hitaasti voi olla silti noopeempi

KYSYMYS ?

1.KIRJA

2.KARJA

3.KORVA

VAI OLLI

TÄÄ VOI OLLA VISAINEN KYSSSÄRI JOILLEKKIN
JA SE EI MUA JUURIKAAN HUVITA KUIN HARVOIN.

MUN HUUMORINTAJU AILAHTELEE KU MÄ RAKASTUN.

6 kommenttia

BarbieQueen

5.5.2009 03:35

ziggy stardust
ei oo se:2ziggys plays quitar...." vaan ihan joku muu
http://www.youtube.com/watch?v=75R3TkXorC4&feature=rec-HM-fresh+div

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

6.5.2009 20:15

prodigy
http://www.youtube.com/watch?v=Lrmf283dSXw

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus