¤JumaltenJuomaa¤

  • ZOMQandBarbieQ

Erään tutun kemistin kanssa valmistimme vanhanajan Absinttia joka on jumalten juoma eikä tarkoitettu kaikenmaailman deekuille ja muille väärinkäyttäjille - Onnstuin jumalallisessa tilassani hajottamaaan avaruuskeskuksestamme kaksitietokonetta. Absinttia ei missään nimessä saa juoda 8 centtilitraa enempää -kauppojen ja ravintoloitten juomista en viitti edes manita kuin sen, että ne eivät kuulu jumalten juomiin. Toisesta koneesta katosivat netit ja comit ja toinen tuli täyteen omistuisia virusohjelmia jokka saastuttivat koneen -taas on tietokonevelholle asiaa ja se maksaa taas maltaita. Kirjoitan tätä kirjastossa ja hymyilen kaikille ohikulkeville hameille, koksa on epäherrasmiesmaista olla vastaamatta naisen hymyilyyn oli hän sitten ruma, kaunis tai minkäoloinen vaan -ei saa arvottaa hymyilevää ihmistä jota ei tunne.

Näemme vappuheilamme Qvistuksen kanssa jakka hän pääsee töistään.
Hän lupasi kiirehtiä rakennusurakkaa kun sanoin tarjoovani hänelle tätä sammalenvihreetä jumalten juomaa Absinttia -tiedän, että hän saapuu tänne amazonian kirjastoon alta tunnissa, sillä Qvistus jos joku on nero ja
olen nimittänytkin hänet leikkisästi maailman toiseksi multiartistiksi -itsestäni käytän nykyään mielummin tittelinä maanista taikuria.
Maaninen taikuri on sellainen joka yllättäää kyvyillään usein myös itsensä
-"taikuri itsekkin hämmästyi" sanon kun huomaan pelonsekaisessa hurmoksessa jonkun temppuni, manooverini, ennustukseni tms. käyvän toteen
ja kaikki menee juuri niin kuin pitääkin.

http://groups.msn.com/zombiegallery

http://www.legioonateatteri.fi

Barbie and Zombie
Barbie and Zombie

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus