= fast girls =

  • ZOMQandBarbieQ

helvetti.eihän noista ihmisistä ookkaan kaikki missään tekemisissä
filkkayhtiön kanssa -tuli sählättyä postin ja mesen kaa valvoneena
et mun my spacelta ja msnnältä jokkut on saanut osoitteeni JOTENKIN -SE OLI OLLUT VISSSIIN MELKI NVIIKON NETISSÄ:P. kolme on tulossa josTAin losssita tänne ja yx ruotsista....nyt sai uusien sivujen säätö tauota hetkex tai ooon ihan nesteessä ton akkalauman kanssa.

täytyy nukkuua yöN yli ja miettiä HUOMENNA mitä weetä tässä oikeen touhuis -mun yksityisyys on mennyttä ja ja tarvii soittaa asianjajalle huomenna ku se perkeleen tuuttikaan voinut olla luurissa tänään.

mä oon niin otettuna, et dokaan vasten tapojani -oonkin kutsunut ne tänne ja luullut et ne on suomalaisia näyttelijöitä (suomi ja englanti mennyt ohitte täysin) ja tää yx on lentokoneessa enkä saa niitä ketään millään kiinni....eli 3 kandinaattia tulee kuin jossain amaricAN RACESSA suomeen tsekkaan jotain unelmien poikamiestä tai mitä ne luulee...."I DIG FAST GIRLS, JOOJOO.

on tässä yx hyväpuoli; se et ei ainAkaan pitkästymään pääse kun huomenna on luvassa kolme ylläriä (POMMIA) -täytyy kelata tää positiivisesti. se on varmaa et juuri nyt oon sinkkuna enkä voi syyttäää kuin itteeni¤ tietty vois lähtee "matkoille", mut kyllä loppupeleissä selvittämättömän löytää aina edestää. ääh nyr ei ajatus kulje vaikka kävin avannossa jA SAUNASSA¤¤¤¤TAINNUTA ITTENI PUNKULLA JA ANNNA HEVOSTEN MUREHTIA KU NIIL ON ISOMPI PÄÄ.

Tarvii hoitaa tänne henkivartijoitaihan vaan warmuudex. helvetti kun piti mennä itte säätään sen postin kanssa

viimex kun sähläsin tääl oli yx virolainen sekopää muija puukottamassa mua saksilla.....nyt otetaaan sikacoolisti.

2 kommenttia

BarbieQueen

4.2.2009 20:08

Mene msn-sivustolle profiiliisi ja lopeta se tiedoston jakaminen tai sulla voi olla enempikin asiakkaita siellä. Mulle tuli sun tiedostoja. Pura koko mesengeri ja yhteystietoluettelo vähän äkkiä!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus