= jeesus =

  • ZOMQandBarbieQ

äkillinen pääätös lopettaaa pehmeee huume-elämä on aiheuttanut mulle ongelmia pysyä kasassa...suihkustakin tuli vaa kylmää vettä ja.
joku soittaa ja sanoo et olis piriii -ei jaksa mennnä hakemaaan sitä liisteriä on niin paskana ja laiskana. antaa mennä vaan omalla painollaaan -onhan tää terveellisempää ku on tylsempää, joo.

ei aina noi olla hauskaaa ja onnellinen...ei milläään.,....joskus onnex on kaikkik päin pvittua eiku persettä ja homma ei ookkkaaan niin helposti kontrollissa tai ei ei oo sitä ollenkaan. otetaan mitä saadaan ja tyydytäään -jumalatonta skeidaa jonka takia vedänkin mielelläni joskus kamaa.....se uni on totta ja todellisuus. tää on valhetta silkkkaaa vaaan.
Tänäään on kuukauden tylsin päivä ja formullat ja pööösykkkäään ei hetkauta -olenko psykoosisssa...vai nautinko muuten vaan tästä...minkä vois helpottaaa, mutta jota en valehtele lopettavani...sitähän mä oon toivonut joskus -olen narkomaaani jumalan armosta.

2 kommenttia

BarbieQueen

14.9.2009 16:16

kävikkö hammmaslääkärissä

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus