= keikkafilkan analyysi =

  • ZOMQandBarbieQ

aah...mul tulee nykyään helposti hedari kun
joku idiootti on lähellä tai mulle sanotaan EI
-oon kai sittekin ihan oikeesti ja aidosti tulossa vittumaiseksi diivaksi.

Tänään joutu katsomaan viime keikkataltiointia.....olihan siinä joku sekuntti ihan hyvää kuvamateriaalia jota voi ehkä käyttääkkin.
Mutta se oli eka ja vika kerta kun mul on keikalla joku muu ku kunnon vähintään 50-watin putkistyrkka(ei mitään puliputkee saatika transistoria) -kaikki tietty mikitettään PA-kamoihin, joten styrkka ei tarvi olla kun sellanen, et sitä luukuttamalla soudit aukee kunnolla, et helisee. Lauluzydeemit ja kontrasti oli ihan ok...valoo oli just sopivasti...ehkä olis saanut yx 1000watin sininen olla..mutmut...äääh

Keikkamesta oli mitä kuppasin ja ulkopuolelle jäi paras yleisö -en tarkoita niitä kavereita ja faneja, vaan NUORISOO joka ei pääse mihinkään juottoloihin...niille pennuille mä tykkään soittaa. Kun oon ittekkin pohjimmiltani aina pentu:)

joo, mitäs virheitä mä vielä huomasin......joo, kuvakulma ei saa olla kuin edestä 30 astetta sivulta edessä, mut ei mitään kokonaan sivuprofiileja -ne ei toimi ikinä kellään
ainakaan 2 min pidempään. releet oli ok, mut toista kertaa niitä ei tietty enää voi käyttää -ne on kuvattu
puhki:D

joo, onhan tää musajuttu välillä hauskaa, jos osaa nauraa ittelleen ja muille ja kelata kokoajan ween posiitiivisesti ja nauraa/hymyillä vaikka kuinka vituttais tai olis muuten tragediaa elämässä.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
ZOMBIE GALLERY
http://groups.msn.com/zombiegallery

WEETÄ PÄÄHÄN !
WEETÄ PÄÄHÄN !

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

3.2.2008 19:38

Pikkuhiljaa alkaa tuntua siltä, että kaikkien sotiemme isä Raamattu on zombististen tuktikumiksien valossa osoittautumasa itse Saatanan kirjoittamaksi. Juuri Raamattu käskee meitä viljellä ja levittäytyä jokapuolellele -tätä olemme toteuttaneet, ja kuis on käynyt.?! Globalisaatio ongelmineen
on suuri haaste ja samalla uhka ihmiskunnalle. Vai onko tämäkin Jumalan profeetat kelanneet jotenkn silleen, että siinä on vaan pieni pähkinä ratkaistavaksi -ettemme pääse paratiisissamme tylsistymään. Pitäähän sitä kontrastia olla. Mutta silloin kässäri on huono, sillä se selittää itse itseään - ja muut joutuvat sitä selittelemään tai tulkitsemaan.

Olen aina ollut sitä mieltä , että liika selittäminen on luusereitten juttu.
Voin nähdä jo iltapäivälehtien lööpit:
JEESUS, KAIKKIEN LUUSEREITTEN KUNIGAS TULEE SELITTÄMÄÄN !

emmä usko ees saatanaan, mut jumalan mä näen jokapäivä ku harjailen hampaita tai puntissa alkaa pullottaa...niinku se yx pimu alko tapittaa busissamun kovettuvaa kalua -wittu meinasin mennä ohi Pispalan minne olin matkalaa -mut ei kai se ikaalinenkaan näemmä niin paska mesta voi olla:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus