= mainaritytsi =

  • ZOMQandBarbieQ

Muska ajoi faasaania takaa , muttei perkele saanut siltä nykästyä sulkaa niinku olis hyvä ja eihän fasaani ruokapöydässä paha oo.nooh oikeestaan kira olis saanut sen sulan, mut ei vissiin tahtonut niin paljon ku isäntänsä sitä sulkaa. koira taas haluaa koko kallkkunan , muttei osaa sit kaltata sitä asiantuntevasti -emmäkään ihan mestari siinä oo...heh mut kaloja nyt perkaa paremmin. tää on samalla mun ejka oikee deitti juttu mitä oon kirjottanut tänne vauiik täs voi olla muutakin.

ostin mopin ja kaikkee muuta siistii tammertukusta -oon aika halpa ja taloudellinen tai kultuan vähän paits ruokaa syön ku hevonen..nam ja just semmosia mainarityttöjä namanam -partiotausta ei olis paha muttei pakollinen sekään -pääasia et ei oo ihan tupelo
#
ei sen tarvis sen tytsin tietää stemuista ja kullasta mitään kunhan tykkää raittiiista ilmasta ja on kondiksessa. rockmuusikko sana riittänee kertomaan kaiken oleellisimman harhaluulon minusta ihmisenä ja olen muuttunut ja valaistunut matkan varellla

nyt on pakollinen formula tauko -tääkin on hyvä naisen tietää sillä jokkut ei voi formulllan hurinaa telkussa sietää
...niin runous ja sit se telkku päälle, perkele -oon ihan mukava !

mainostauko.. niin ensivakutlman kandee luottaaa jos se on tarpeex intiimi -ei muuten:D liatan tän nyt jo facebookkiin takas ja täs on jo edellä tekstiä ja voi tulla lisää tai sitten ei ja touhuan muuta.

semmonen mainari tytsi olis ihan kiva ja oikeestaan sopii muteskin tähän koko oopperaan erittäin hyvin ja kyllähän näissä suomen mettissä on paljon kultaa ja muita jalokiviä kranaatista spektroliittiin josta se oranssi väri tieteskin on se ...arvokkain...punaisia ei ole vielä löydetty, mut mitä punasempi sen parempi.mmm täs alkaa tuntee ittensä melko neroks.

nämä hullut idet ovat mahdollisesti parempia kuin nuo joita on viilattu.

kiitos tykkäämisestä se peukku vaan taas lävähti ku kirjotin(kirjoitin tän eka facebookiin josta sit feidasin pois ja annan taas takas sinne:) ja on selkee merkki et kaikkein viilatuimmatkaaan ideani eivät ookkaaan parhaita vaan ne tyhmät niin ke partahöylä jolla saa sopivan sängen rimmattua -sen rekistöröinti tuotttaa ...ihmisillä on tana tehdä hätiköityjä johtopäätökisä ihmisistä joista joista ensivaikutelma jonka iinen tekee muutamasa sekunnissa voi osoittautua vääräksi ja nykyään ihmiset on aklkaneet muuttua ja henkistymään julkkikset on huppuviresesssä ja viimesen päälle treenattuja urheilijan kondiksen omaavia kontrolli friiikkejä jokka eivät juuri kämmejä tee, sillä he eivät halua muuta kuin voittaa. sillon sitä voi tukehtua kakkuunsa ja polttaaa kääminsä jos ei osaa ottaaa rennosti ja kaaahata urheiluautollaan 300 km/h röööki huulessa ja antaa itselleen anteeksi ja unohtaa hetkeksi ne lapset joitten päälle on matkan aikana kerennyt ajaan -kukas sitä nyt humalaisia....niin se maiari elikäkäs kullanetsijätyttönen olis mulle parasta. tää ei mahdu taas tähän joten laitankin tän teitille city.fihin ja kopsaan tänne sinne.

voihan maailmassa olla joku semmonen

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus