= murheilua =

  • ZOMQandBarbieQ

Aamulla olo ihan kuin olis jäänyt rekan alle eilisen Ellinvuoressa laskettelun jäljiltä -mulla oli ekaa kertaa lumilaudalla menossa volttienteko yms. ei se ollukaan ihan niin helppoo -yhden kerran onnistuin tuleen pystyssä alas takakierteisen jälkeen ja ihan tsäkällä ja jumalien avustuksella vissiin. palleriina fiksuna tyyttyi kumparelaskuun enempi, mut kyllä sekin oli aika mustelmilla. samouin autossa on etulyhdy ja puskuri ja hieman konepeltiä rytyssä mkun palleriina kjurvasi kioskilla käymään.

Päätin etten meekkään tänään punttisalille ennen treenejä (mongokoreografiaa).suihkussa ihailin näitä sotamerkkejäni; mustelmia miten niitä voi mahtuakkin pieneen ihmiseen näin paljon. suihku ei juurikaan auttanut eikä venyttelystä tahtonut tulla mitään, mut sinnillä venyttelin mut varovasti ettei vaan mikään lihas enmpää revähdä -jos se on ees mahdollista. onneks kaikki luut ovat tuntuvat olevan ehjinä ja lumpiot sun sellaiset.

aperiineja söin kaksi ja ne toimii ku uskoo oikeen vahvasti.
koiran kans kävin lenkillä -500 metriä. Onnex mä ohjaan ja vittu kaikkien on oltava oaikalla...tarviikin textailla mongoille ettei tarvi itse tanssia ,ku voi olla et se olis liian jäykähköä. Ohjaamiseenkin tarvii keskittyä et näkee kaikki mahdolliset virheet ja synkronikaan puutteet
-vittu ku ottaa päähän olla näin avuttomassa kunnossa....täytyy mennä hierojalle vissiin.

4 kommenttia

qvistus

18.2.2008 12:14

Oot ihan kaheli. Hyvä ettet taittanut niskaasi. Oot uppiniskainen. Mä ajattelin tulla sinne ja lähettäis yhdessä sieltä treeneihin???

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

18.2.2008 12:16

OK

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus