= naisten pyydystys =

  • ZOMQandBarbieQ

Tulin pulu&kala-naiselta -sillä on kämmppä täynnä lintuja ja akavaarioita ja viherkasveja sekä tuoksivia(aromaterapia-tarokkortit-muttei sitä mustaa kissaa !) kynttilöitä ja erilaisia puolijalokiviä -enempi kuin
aaltosen henryllä enenmuinoin -mut ei siti niin isoo akvaarioo tiettty oo vielä. se on mua päätäp pitempi neito, mut se kestä mua liian kauaa aikaa kerrallaan ja ei ymmärrä stereoitten saati muitten soittimien perinpohjaista luukutusta. meitin koira täällä amazoniassa saa korvatulpat , jos se välttämättä (niinku yleensä ) haluaa seurata orkesteriharjoituksia -jopa mutsillani on aina semmoset korvatulpat tai jokkut kuulokkeet korvilla ku se tulee käymään:)

oon kelannut huomenna alkaa tapaileen kaikkia mielenkiintoisia tyttöystäviäni jota puhelimesta löytyy
-silleen arvalla luurista vaan simmut kii räpläämällä.

viimex kun harrastin tätä arvalla pimuja, huomasin harrastavani ryhmäseksiä . en oo raisisti mut realisti joten kävin sen jälkeen adias testeissä sun muissa ku siellä oli neekereitä ja kaikkia mukana -se oli aika kiihottavaa luomutupakan voimin. loppujen lopux mä aloin seurustella tän jälkeen näistä bileissä ollleen muijan kanssa (melki 2-vuotta)...emmä mikään orgia ja ryhmäseksi ihnminen oo silleen kuvitellut olevan, mut kyllä sitä aina joskus osaa yllättääittensäkkin.

Viimekeväänä keräsin potenttiaalisia ehdokkaita -oon välillä aika maaninen heittäytyy juttuihin ventovieraitten neitosten kanssa, ja yllätän itseni naurattamasta naisia sanan varsinaisessa merkityksessä -enne en kuvitellutkaan että olisin joku naistennaurattaja, mut legioonateatterissa ohjaaja jotenkin profiloi mua alkuun siten ja siitä sain wettä riittävästi myllyyni. Aloin raahata koskipuistosta muijia silloiseen armonkallion asuntooni (oli kesä ja koskipuistoon kerääntyy ympäri suomea ryhmää kymmeniä tuhansia päivittäin) tampere on sillä tavalla risteuyskaupunki kuin roomakin.

naiset joteskin tykkää ku niile puhuu ihan mitä sattuu tai runoo,tyhmiä,ennustaa nii8ten käsistä ja muista paremmista paikoista esimes kaikkee. hieroo niitten jalkapohjia tai selkiä naiset on kuin kissoja tai koiria sun muita kotieläimiä:)...muutenkin ne tykkää kun ei esitä mitään muuta kuin omaa tyhmäää itteensä, naisa ei saa pitkästyttää ja ne tykkää yllättyä. ei sa toimai liian kliseisesti tai yrittää jotain avausrepliikkii, koksa se on tavanomaisen tylsää ja osotettua. salaperäisyys on aina plussaa. tai vaikka puhumattomuus -riippuu tapauksesta.mut .kaikki keinot on tietty sallittu. jokkut tykkääö kun niitä tapittaa hymyille, jokkut taas tykkää siitä kun tekeytyy kömpelöks ja ujoksi -ei oo vaikeeta:)sanaa ei kannata ees odottaa -sitä ei oo ees olemassa...jännää oikeestaan , koksa tietty voi olla ,et joku muija voi hannata ja se tilnanne pitää heti nollata ja unohtaa.pitää olla yltiöpositiivinen ja kelata et kaikki on just mua varten asetettu näytille. mä oon naivi ja sitä pitää käyttää hyväksi niinku kaikkia heikkkouksiaan pitää käyttää voimana. naiset tykkää usein erityisesti siitä, et joku mies/poika nolaa täysin itsensä hänen vuokseen. naiset tykkää ripeästä toiminasta _eivät halua pitkästyä tai pitkäpiimäistä seuraa useinkaan tietenkään.kännisistä miehistä tai aklkoholita lenmuavista tai muuten sekavista naiset eivät pidä juuirikaan.

masentuneena tai muuten vajarina tienkään hommista ei tuu mitään. onnex mä en oo yhtään katkwera mistään tai surullinen, koksa minkä takia siotä puitä...maailmassa on paljon naisia, orpoja, yksinäisiä, kevytkenkäisiä romatiikan näläisiä seikkailijoita -naiset ja elämä on monasti hyvä pitää jännänä seikkailuna.

Nämä kaqikki esimerkilliaset ideat toimiva tuseimmiten yllättävän hyvin, tärkeintä on että itse uskoo homman hoituvan ja tavanneensa just sen ainoan oikean.

naista pitää lukea ja tajuta nopeasti tämän tarpeet tyai tarpeettomuuden tunteet.
hehe, tästä tulee sittenkin pitkä...huhuhuh.
naisten silmiä ei voi tapittaa liikaa, mut kandee jioku raja vetää ettei oo ihan kielipitkänä ja liian palviovan näköinen....pitää silti olla rakkauden janoiset silmät ja koittaa jkommunikoida silmillä ja hyväilyillä. mut ei mitään karkeeta kähmintää.

naisille voi myös valehdella hieman tai muunnella ja värittää tylsiä totuuksia ku yleensä ihmiset on kaikki yhtä ween tylsiä tai mielnkiintoisia se on asennejuttu. kehua älykyyttä tai ihan kaikkee muuta kuin jotain yksittäistä ruumiin osaa, sillä naisethan haluavat olla täydelliseiä jumalkaataria, niinku ne onkin.
itsestää ei kannata kertoa liikaa, vaan pitää kysellä naisilta kaikkee tyhmiä juttuja. kun niitten puitää saada käsitys että ne on havaittu juuri ihmeellisiksi luontokappaleiksi.uskoutuminen on kans hyvä keino ja muut yhteiset salaisuudet -niitä voi keksiä jos ei tuu mitään mieleen.

näitä ohjeita ei oo tarkoitetu ravintoloihin, vaan etupäässä kirjastoihin, puistoihin, rannoille, vastaantulijoihin, toeille, kauppoihin, nustsille, leireille ja leirintäalueille, kouluihin, opistoihin jne. tietty jokkut näistä jutskista toimi ravintoloissa, mut nainen ei saa olla liian alkohilisoitunut tai kännissä yms.

Jos näitstä ohjeista poikkeaa , kannattaa poiketa täysin.

¤¤¤kevättä puntissa

http://groups.msn.com/zombiegallery

7 kommenttia

qvistus

22.2.2008 04:02

Zombie on tunnettu salarakas. Don Zeetah on mulle ainakin korostanut, että jätkämainen röökinpoltto (poskareita ei keuhkoon)ja nauravat silmät sekä seppälän huoleton olo ovat myös avaimia naisen sydämeen. Uniformut, yllättävät lahjat tai vaikkapa ääneen lausuttu runo bussissa vieressä istuvalle neitokaisele
ovat toimivia monasti. Runoja esimerkisi ei tarvitse olla kuin yksi joka soveltuu
rakkausrunoski ja sitä voi kierrättää jos meno yltyy ihan mahdottoman villiksi ja vapaaksi.Esimerkin rakkausruno on juuri kohteele hänen improvisoimanaan juuri tehty. On tärkeetä, että naistwenmiehellä on aina savukkeita, sytytin, kynä ja paperia mukanaan. Tietty naisenm juttusille päästäkseen voi lainata häneltä kynää ja paperia. Mitä monimutkaisemaksi ja kyselyä herättävämäksi tämänkin toimituksen saa, sen parempi.

Tärkeetä on muistaa paluttaa kynä ja jopa paperi, mutta sen ei tarvitse tapahtua edes saman päivänäkään.

Puhelinnumeron saaminen naiselta vaatii
erityistä supliikkia ja rehellisentuntuista valkoistenvalheitten vuolautta.

Naisten seurassa ei saa kiroilla ja jos joku niin tekeee, se pitää näyttävästi paheksua.

Naisten on saatva tuntea kuinka mies henkigittää ja tuoksuu ilman liikoja dödöjä juuri ominaishajullaa -mieluiten hieman hikisenä.

Tennismailan tai vaikkapa salaperäisen salkun mukanaolo voi usein antaa tietyn jännitteen ja jutun aiheen kehittää suhde toimivaksi ja jännittäväksi draamaksi tai trilleriksi..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

22.2.2008 04:27

Hyvä uniformut mä unohdin. Qvistuksen mä oonkin opettanut tai se on ihan joutunut konkreettisesti aitiopaikalle muutamia kertoja kokeiltaessa esim. hartioitten hieronnasta alkanutta suhdetta.

naiset tykkää siitäkin ku ville katsoo aina piois päin ja koittaa muutenkin kuin ei huomaiskaan naisia. pimut tulee ihan epävarmoiks ja alkaa funtsiin moisesta, et onx niissä joku vika -tästä on hyvä sitten lähtee kehitteleen näenäisen ujo- ville-tyyliä (vähän sama teinityyli)naiset ttykkää myös rehellisyydestä. kuten sanoo, että tykkää harrastaa (harastuksista puhuttaessa)juuri tuon näköisiä nöpöneniä kuin sinä....tapitus suudelma...kielari<3

lapsuudentraumat ja tiettty säälihakuisuus kans monastio toimii.

voi sanoo, että on orpo tai vaikkapa , et mummo on ainoo elossa oleva sukulainen. åpitää dramatisoida tai vetää farssiin päin tapauskohtaisesti.

pikku sairaudet voivat myös herättää naisen hoivavietin. voi kertoa autistisesta lapsuudestaan jne.

tärkeinttä on täydelline ja silmitön rakastuminen naisen silmissä ja SE KUINKA HIENOVARAISESTI SITÄ EI VOI OLLA.

rakkauden hullaannuttamana ei oo vaikee iskeä naista. aika pityää unohtaa naisen seurassa ja silleen.

rakastumisen tunteen rakastamistahan tässä rakastetaan.

mutta tärkeetä on symbioosi ja samanilman ja kehon hengitys ja yhteismotorinen tuinnelma joka kantaa onnelista paria.
Onnellinen pitää olla ja järkyttyä kun joku tuo vielä isompaa onnea. punastuminen on myös todella tärkeätä.
vilpittömyys on vilpillistä ja silti ihan oikeeta.

rakkaudessa ei ole mitään väärää ja moraaliset dilemat ovat luusereitten höpinöitä:)

rakkauden kuuluu olla järjetöntä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

22.2.2008 04:42

tästä aiheesta vois oikeestaan kirjoittaakkin pikku opuksen ja alkaa puitämään seminaareja ja pytää niistä pikkasen enempi kuin jari sarasvuot sun muut.tarvis vaan kirjoittaa oikeemmin:P

Mul on yx kaveri joka opiskelee jatkuvasti yliopistossa...joku amunuenssi vai-mikä-se-nyt-oli (se wittu on jotain 50-wee) se opiskelee kaikee sen takia ku se rakastaa opiskelijanaisia . sil on aina 17-20-wee opiskelijatyttösiä kainalossa. vaihtuu riittävän usein...useimmin ku se paskaset vaatteet. mä tykkään sen tyylistä ja asenteesta kouluttaa itseään, sen kans vois tehdä yhtyeistyötä naisteniskuvinkkikirjan tiimoilla...sil vois olla kans vinkkii vaikka kuinka.-on niitä muitakin patologisia naistennaurattaja tapauksia:)

mantereen-eki-vainaa perkele oli kans ihan ässä näissä asioissa

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

qvistus

22.2.2008 04:45

Mä tuun sinne. Mulla on sulle pikku lahjakin. lähden tuleen heti. Käykö?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

22.2.2008 04:48

Joo, tuu vaan:) Kummalahan on parempi ylläri muuten. Keksin tässä yden jutun.heh. Mulla on viulukin muuten säädetty toimiin sähköisenä. laitoin siihe humbuggerin mikin, mut mulla on hyvä ylläri.

Mä alan ottaa aikaa. saat 20ekuu jios tuut alle vartin !

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

22.2.2008 05:14

Naisia voi houkutella tietty sanomalla ,et tekee elokuvaa. silleen joskus tein, mut nykyään se elokuva ja kamera ne on joskus ighan muutenkin mukana kuin rekvisiittana. nuorena jotain 18 wee yhden kaverin kans valehdeltiin muijia iskiessämme et meilä on mallitoimsito -vittu ei olis arvannut että mikä riwesa siitä syntyy ja et ittekkin on sotkeentunut oikeeseen näyttelemiseen ja sehän entisestään kiroonnuttaa metodeineen kieroamieltä ja todellisuus on utopiaa ja elokuva on ottta. elämästä voi tehdä halutetssan käsikirjoituksen joka toimii.

Mä oon aina kelannut itseeni huijarrina.
faija pelas kortilla viikorahat ja me jouduttiin broidin kans turvautuun kunnon huijjjaukseen. kiitos traumat, -ilman teitii mä olisin mäntti jota kaikki kusee linssiin:D

nyt olen onnellinen höpönassu:)

nyt se qvistus tuli ...ei kerinnyt varttiin tuli fillarilla.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus