= nonni, rahat tuodaan käteen ja kotiin =

  • ZOMQandBarbieQ

Mulle tuodaan keikkarahat himaan korkoineen
ja mun ei tartte ainakaan tampereella ikinä katsoo sen
musiikkiaiwottoman tarjoilijan pärstää. Se arvotti väärin ja mokas -diivat ei oo kivoja ja ne ei anna anteex,...mut jonkun opetuksen tai näytösen ne kyl voi antaa -silleen, et muistaan varmaa...diivat osaavat nöyryyttäää itseensä ja siksi, niitä pidetään wammaisian heelposti ja joku tyhmä voi yrittää wedättä sellaista -se on yx maailman suurimmista wirheistä jota saa ihailla jossain muodossa läpielämänsä:)

OON ONNELLINEN TAAS:D

HEVOSENKENKÄ ON IHAN OK
-ase tarjoilija vaan ei ymmärtänyt mitään miten musaa yleensäkkin esitetään

mä tosin itse diggaan soittaa ihan muualkla kuin ravinteleissa...nuorille jokka tajuu mikä on uutta kamaa
ja ne osaa arvostaa musaa ...ne jopa ostaa levyjäkin vähillä rahoilllaan.festareilla niiltä kusetetaan kaikki rahat. tai esmes ku iggypoppi oli Treella siellä maKsoi yx vitun jaffakin 10 euroo -mä TARKKAILIN YLEISÖÖ ja viihdyin (SATANA LUULIN, ET OON MENOSSA JOHONKIN glubiin HYVILLE PAIKOILLE JA HYVÄÄN PÖYUTÄÄN seuraan elävää museoo:) )...onnex iggy ei soittanut puolta tuntii enempää, et pääsi pois sieltä -mä en samoja maneereja viitis toistaa kokoikääni...samaa tylsää harrastaa esmes mike monroe, jagger -iggy oli nuorempan yllätämpi niinkuin muukkin mainitsemani huonot esimerkit:) Jos toistaa itteensä eikä uudistu, jää ainoiksi järkeviksi syyksi jatkaa duunia rahan ja teinipillun vuoksi, mut onhan se sääliitävää köyhyyttä toistaa itteensä -seillä on nimikin;
TAANTUMINEN.

muutenki nuorisoo vaan kusetetaan ja ne on jokapaikassa tiellä...kome nuorta ei saa ees polttaa röökii rauhassa, kun niitä mummot,pappat ja tietty senioirit kiroilee ja halveksii -ovat kateellisia etupäässä.
vanhuus ei välttämättä tuo viisautta -vai onx katkeruus esmes joku hyvä ominaisuus....kateus on kuin syöpä ja semmoset pitäs poistaa.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
ZOMBIE GALLERY
http://groups.msn.com/zombiegallery

3 kommenttia

qvistus

2.2.2008 19:13

Zombi, sori eeten mä tajunnu sitä jutuu.
Mut sä varmaan ymmärrät et mä oon herkkä.
Kyllä mä nyt ymmärrän ja opin paljon. Se tarjoilija teki erheen. Nyt mä Tajuan, että sä/me tarvitaan henkivartijoita ja sitä muuta henkilökuntaa niin paljon. Ooon sulle kiitolinen kun hoidit ja toivottavsti hoidat tulevaisuudessakin keikkoja.

Mä en tunne ketään sun kalatastas joka puhuu isoja, mutta tekee myös ne asiat mistä on puhunut. Mä rakastan sua ja oon kiitollinen kaikesta hyvästä jota oot mulle tehnyt. Mua ottaa päähän kun vaivuin epäuskoon -sä oot pomo ja mä en usko ainoastaan, vaan tiedän et sä viet
lupaamasi asiat päätökseen.

Sulla on kännyt taas pois päältä. Soita kun kerkiät, niin katsotaan niitä tulevia keikkoja -vai teinkö mä jotain mitä et anna anteeksi ?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

2.2.2008 19:21

mul oli akut ihan tyhjinä ja yx puhelin lensi seinään "neuvotteluissa". Hyvä kun ymmärrät ja tajuut mistä se kana kusee... wajareita...tai siis äänen avaus ei oo oikeestaan edes keikka:)

tuu käymään, ja osta bissee -mä näyttelen/leikin tänään ooppiumin polttajaa kun irmelikin joutu johonkin balettiesitykseen.....säädetään jotain kokeilewampaa taidetta:D

Kuten huomasit mul on sullekkin sun ekat keikkaliksat - oo yee, mut nöyrä ittelles. Keikan jälkeen ei kannat kuunnellaan mielipiteitä vaan olla omissa oloissaan -kyllä sen itse tietää ku joku kolisee:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus