= pa-nettaa ja muuteski on aikasessa =

  • ZOMQandBarbieQ

yks ex-tyttöystävä alko kertoo mulle mummolassa tai ku se meni siitä oho, et se on nähnyt Jeesuksen ja silleeen. Alko nauraTTAAN NIIN SAATANASTI ET LAPSEN TÄYTY LÄHTEE TAKAS MUMMOLAAN JA kuunnella niitten jorinoita jokka on sataan kertaan kuultu ja teki mieli nähdä jotain hiemaqn uudempaa asiaa. Jeesus ja kuolema on mulle erittäin tutttuja -jeesus nauroi ristillä ku se nautti kivusta nja ne säälivät ihmiset -ei tiedä itkeekkö vcai nauraa...näin ope tarinoi mulle kerran ja se pelasti mut alkaamasta pelkään etten olis kuollut. saatana afrikkalaiset noitamuijjat on ihan kamalii eli ihanii < niin kaIKKI ON TAAS IHAN ERILAILLA JA HUOMAAN , ET OON RIIPUVAINEN IHMISISTÄ JA OHAN SEKIN TIETTY NOLOA SHAMAANIN NÄKÖKULMASTA.

taidan katsoa maya-horoaskoopin ja uskoo siihen tää herääminen tosi pitkältä reissulta vaatii koko bändin ja muun rytmiryhmän. JOo, tarvii fokusoitua ja juosten kusten tuu mitään....sit on puutarahat ja kaikki muu paska josta vuolla kultaa -meen pekrle hemmotteleen itserni taas kummiskin piloillle niihin aianavalmiisiin pöytiin joihin diivana oon tottunut ja kovasti mieltynyt , vaikka 17-wee mielelle se on yx vitun paskan maku -ihan sama....

joo,. en oo minkään virran vietävissä ja en oo synkronismissa -vielä jolloin ajatus on heti tekona tapahtuvaa toimintaa.

nooh, ei ihan joka päivä jaksa olla valmiissa pöydissä. kyl elämässä joutuu käymään paskallakkin niinku muut ja peseen naamaan ja huutaaan, et vittu et mee sillä autolla minnekkäään tai ihan sama....mun on kauhee hätä, etten mä saa törsättyä tarpeeksi -sauhujen polttoo joo vois aina rajoittaa hiemaN Tänäänkin...ei kyl mul saa varastaa mitä tänne oon kirjottanut tai kuvaa...eihän siinä mitään uutta mulle oo:D

tykkään et luvan kysyminen pyhittää sen ja homma toimii paremmin ku lapselle tulee parempi mieli....ihan kuin joku olis silittänyt sen päätä ja sanonut et;"ompas kiva" -´tohon copyright ja votin jonku vitun pokaalin jota en hakenut taaskaan...hyvä kimi ! en oo tosin seurannut, mut se nyt osaa voittaa muutenki vaikka jäis aina kakkoseks kummiskin niin tasesen tappavaa mitä nekin kiskoo..huhuh...no marginaalilajeissahan tässä ollaan ja alkemia ja pyhägeometria on tuttuja sanoina joita ei tarvi.

jahas. nyt se alkoii soimaan. eka o aina paras ja se pitää tehdä:D

Kirjoitettaessa soi satakieli

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus