= pipi =

  • ZOMQandBarbieQ

täyty käydä yksityislekurissa otamassa lyijy pala pois tulehtuneesta pohjelihaksesta -onneks naiset on yleensä aika epätarkkoja tussarien kans:)
perkele, mulle määrättiin antibiootteja, mut mähän en niitä syö, koska ne vie vastustuskykyä.
valkosipulia mul on sukissa ja haavanympärillä siteessä imemässä paskoja vex, ja mutsin duunamaa yrtijuomaa tässä juon. hyvä et on korkee kuume (41,5), niin lähtee kaikki paska elimistöstä ppois samalla -kodeiinin ja diazepamien jäämät.

paridesii mätää tuli paisuuneesta pohkeesta. lekuri kysy, mixen mä aiemin olut tullut -mulla oli vaan muuta tekemistä joten siiirisin kivun yksinkertaisesti sivuun. mä tykkään hallita itseenikin muitten ohella:)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
ZOMBIE GALLERY
http://groups.msn.com/zombiegallery

taidan levätä tossa isolla diivanillani koiran kaa...on sen verran heikko olo ,täytyy myöntää -koirani muska se on uskollinen ja se ei ainakaan mua petä.

pasikuvani. yep, ima  practical terorist and usually working like police, but im swet and running faster and faster, cause im imposible to be lie a human be.,..too simpple man is  one time lightning disco and  waitn for summer like death and someday
pasikuvani. yep, ima practical terorist and usually working like police, but im swet and running faster and faster, cause im imposible to be lie a human be.,..too simpple man is one time lightning disco and waitn for summer like death and someday

4 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

4.2.2008 18:40

heh, joo käydään kyllä muuten ihan warmasti ...ai morffeus onkin jonkun blogi:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

4.2.2008 19:29

kyl tässä on melkein kondiksessa
-pikkukuumeiluu vaan. JOS NELJÄN PÄIV'ÄN KULUESSA EI TOIMI VALKOSIPULI, SIT MUN TARVII SYÖDÄ VAHVIMPIA ANTIBIOOTTEJA , NE MULLE TUOTIIN TOHON IHAN MUN KIUSAX:)kiitän huolenpidosta:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

4.2.2008 19:39

tarkoitat tammilehdon sepiä vissiin.
mä oon aika romanttinen gubbe, mutta ween ronkeli .....ei sitä saatna tiedä vaikka olisain joskus jo kosinut -joskus ollut semmosta touhuu et 2 vuotta hävinnyt muistissa...siloin tuli soitettua jollain levyillä jotain punkkii ja vasta nyt oon sen huomannu...joo lineaarinen aikakäsitys on muutenkin perseestä. mut meitsi on silleen kontrollifriikki nykyään, et muistiani en halua enää menettää -tiwetty taju on mennyt josksu urheuiluun sun sellasiin liittyvissä haavereissa ja naisten takii tietty.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus