= puistikoissa =

  • ZOMQandBarbieQ

söin yhden pimun taikasiemenet ja se skitsoilee kun mä tarkkailen taskulampuilla ihmisiä parvekkeeellla ja pihallla jossa välillä käymme etsimässä maahan kadonneita tavaroita sun muuta upeeta. mun textikin tulee upeesti. tajuan olevani lohikäärme ja panettaa -herrasmiehiä ei suomessa oo vielä nähty ku saunassa -ja oli ihan yhtä pieni pilisiä ukkoja kuin muut väinämöiset.

muutenkin ulkona on fikkarin kans siistii hiippailla ihmisten puutarhoissa ja säätää kaikkee jos pihalla sattuu oleen jokkut juhalantapaiset -kaikki on kännissä niin tylsiä ja näytää sammakoilta jokka örähtelee jokA VITUN JUTTUUN SAMALLA TAVALLA -MIKÄ NIITÄ VAIVAA......NIILLE EI SAA KUULEMMA KERTOA, ET ME OLLAAN EKALLA YHTEISELLE PIDEMMÄLLÄ MATKALLA, EIKÄ TÄÄ OO KAI EES MIKÄÄN HÄÄÄMATKAPLOOPLOOPLOOPLOO.
sain mä sormuksen -huomenna joko annan myös jonkun rinkulan tai sitten en -se on varma.mut onnex tääl honolulussa ei voi mennä oikeesti naimisiin ja kaikki mikä tääällä muutenkin tapahtuu, onkin vain leikkiä eikä todellista -sanoisivat versus-ihmiset jokka ovat kaikkee vastaan ja kiistävät kaiken ihan vaan koska ovat anarkisteja vaikkeivat ole niitäkään tietenkään.

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

31.7.2009 01:37

http://www.youtube.com/watch?v=USZzH1L6nKU

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus