= sormustesti =

  • ZOMQandBarbieQ

palleriina soitti mulle ja luulin et se on muun uusin,
täytyy selittää sille tarkoin ei9leiset tapahtumat totuudenmukaisesti, sillä rehellisyys näissä asioissa voi olla erittäin tyhmäää ja minähän olen erittäin tyhmä.
qvistuksen kans ekana hoidetaan jotain trendikästä ja mietoa muotihuumetta, koska ei huvita olla sekaisin
vaan mielummin hieman hippinä jotta selkeesti ymmärrämme toisiamme ja palleriina tajuaa kuinka umpikiva ja rehellinen olen.

ja ymmärtää että rakastan rakastamista ja ennen kaikkea rakastumista .taas uusi tyyttöystäväni on arvossa arvaamattomassa -mikä onkin jännintä tässä. sillä haluan ,
nähdä naisen logiikan pelata tätä kävi miten kävi, mutta se kirja pwerkele kirjoitetaan ja piohjatyö on pohjatyötä ja sen ei kuulukkaan olla kivaa ja helppoa välttämättä -meidän pitää uhrautua taiteen vuoksi, voisin todeta näin kliseen omaisesti.

jokkut tietty arvelevat, että palleriina hermostuisi eikä ymmärtäisikään minua -uskon kuin vuoreen, että palleriina ymmärtää täysin ja mulla on sille ostettuna eräs hieno antiikki sormus joka vihjaa järkiavioliittoon päin -minä teen ihmistestejä, mutta tästä ei kukaan tule ilmoittanmaaan amnestylle -ei qvistuskaan ,vaikka se voikin skorppioonina olla juudas ja puukottaa minua salakavalasti selkään vielä joskus, tiedän, mutta se ei minua huoleta:)
'
oikeestaan kaikki menee juuri niinkuin pitääkin, tiedäån tämän, koksa kaikki muu ei tule kysymykseenkää ja minä olen jääräpää. haluanm nähdä ilmeen kun anna yllättävän ja arvokkaankin antisen kultasormuksen johon olen itse hiotuttanut suunnittelemani hematiitkiven -sellainen hionta vanhassa sinettisormuksessa on aika sururururealistinen. HALOO!

mä rakastan palleriinaa, vaikka olenkin myös rakastunut uuteen rakkauteen, mutta ihmisestä uudessa en tiedä ja se on arvottamatta -palleriina voi ehkä saada päättää. haluanm kuulla häntä, sillä hänen sanasa ovat avain:D

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery

zombbari onkin tautinen huara
zombbari onkin tautinen huara
M A U Z I               RÄPPÄRI
M A U Z I RÄPPÄRI

4 kommenttia

qvistus

8.3.2008 13:07

Odotan mielenkinnolla kun tuot palleriinan meille -saas nähdä miten don zombu klaaraa tämän -aiot siis kertoa kaiken niin totuudenmukaisesti kuin asiat ovat menneet,. Todella mielenkintoista. Pitäskö soittaa vakuutusyhtiöön tai jotain, jos sattuu jotain hajoon:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

8.3.2008 13:09

anna hevosten murehtia qvisse, niillä kun on tarpeex iso pää:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

8.3.2008 13:59

rakkarimusaa...aah se tunne kun poskeen iskeytyy nyrkkirauta....se sattuu, mutta siihen ei kuole....se verenmaku ja vauhti sekoittaa, UGH!smoke jup
http://www.youtube.com/watch?v=SRwwYWlbP2U

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus