= tajuaminen =

  • ZOMQandBarbieQ

ELÄMÄÄ KOEPLANEETALLA

Tänään tajusin, et oon ollut masentunut ollut jo jonkin aikaa. muistin että minulle eräs henkilö oli antanut amfetamiinia. joku kuukausi sitten sain sen ja mietin, et jos löydän sen otan sitä -olen aika hyvä piilottamaan kaikkea ja voi mennä puolivuottakin kun joku piilottamani löytyy ja sil on aina joku tarkoitus -en usko edellenkään sattumiin. en suosittele täätä amfetaminia kellekkään joka ei tiedä minkä takia sitä ottaa -itselleen on helppovalehdellella. sitä media sun muut meille opettavavat halusimme tai emme. ei tämä euforisoi eikä oo tarkotuskaan. tämä pitää mut hereillä ja vei masennukseni vaikkei siihen mitään näennäistä syytä edes ole.

Tai on, mut en halua tehdä itseäni tärkeäksi joten toteen vaan , että minulla on vihollisia joilla on työkaluja koetella minua ja jokka pistävät minut valehtelemaan jos onnistuvat.näennäinen luovuttaminen ja nöyryytys olikin Kuruni kanssaa (KURU on opettaja/mestari, mut Mulle KURU, koska olen lojaali-siis taolaisuudesta puhutaaan) eilen teemana
oli masennus ja kuinka sitä käyttäää voimana. naiset tietty mul on aina teemana ja kyselen niistä kaikkea viisasta tai tyhmää ja näytän heidän tai teitin kuvia ja nähn hertoo niistä jotain -oitsestään selvää kuitenkin on naisen tuoksun merkitys jota ei mnäe kuvista. Mut tietty sekin voi olla mahdollista, mut metodit ainakin omani vievät liiaksi aikaa. kun voi olla face to face ja haistaa ja lukea muutenkin paremmin ihmisiä. Kaikee voi kokeilla kunhan uskoo siihen/itseensä horjumatta. Masennus on liian helppo tapa unohtaa ja kerätä voimia, mut kyl se masennus kannatti jos se on 2 oäivää eikä esim 7 kuukautta -tosin aika menettää merkityksensä mun kohdallani näitä koettelijoitani vastaan taistellessani -ennen nuorempana nauroin näille jutuille tai ainakain epäilin, mut luin silti CASTANJEDAAA....EN IHMETTELE MIKSI ENÄÄ MITÄÄN.

En ole oikeastaan ihmisenä muuttunut kovinkaan paljon: Tietty vastuuni ymmärrän paremmin, mut kaiken voi kämmätä edelleenkin ja sanat ovat petollisia. En kehoita ketään uskomaan mitään, jos haluaa itse testata en voi kieltääkkään ja sanoa , että se on väärin. Sillä sydämmessään ihminen tietää, ei puheissa tai edes teoissaan. ne ovat seurausta ja oikeastaan asioita jokka voi väännellä ylösalaisin, teorioksi jokka voi aina kumota ja korvata uusilla jne.

Tyhmyys ja enakkoluulot antoivat mulle sykäyksen tulla masentuuneeksi kun aamulehden vanhat jäärät sun muut eivät yrittäneet edes ottaa selvää
ja olivat jo psyykattu uskomaan toisin. Aioin kirjoittaaa miksi niillä on niin paljon valitettavaaa. ja minnne suomen rahat taas palaavat jätän heille kertomatta, koska kumminki osaa sen tietää(ruotsiin), mut jätän ehkä väliin. Jokkut koittavat ostaa mua ja nuolla, mut mielummin annan kaiken rahani pois niinkuin oon tehnykkin jo jonkin aikaa ja huomaan etten sitä edes tarvi - ja hyvä niin:D

Empatian merkitys aseena esim. on oikeanlaista tai vääränlaista manipulointia riippuen siitä sydämmestä. Pitää tuntua oikealta, vaikka muut toisin neuvoisivat, nauraisivat selkäni takana jne.

Oon syönyt kuin hevonen ja syön edlleen, vaikka eihän amfetamiinin pitäs muka ruokahalua lisätä -en vaan usko siihen ja oon edelleen jääräpäinen oma itseni.

Mul on valkoinen "laboratorioasuni" päällä. Täs lukee kaikee Viva Revolution!, Harmaat, Valtion tulisi ohjata mediaa jne. tää on 7-vuotta sitten tuunattu takki ja oikeestaan olen olen ylpeä tästä.

Nyt joku vois sanoa (vaikka mun kamu), että eihän tää paska kama ees toimi, mut mä en sano niin työkaluista:D

meen syömään kalasoppaa ja limppua, sillä ihminen tarvii energiaa eikä siihen mikään A auta juuri paskaakaan. Ja mun tarvii olla taas maaninen , etten ala säälittäväksi. narkomaanina oon kärsivällinen, sillä oon huomannut et se toimii parhaiten ja ei kulu rahaa jota en muutenkaa halua käyttää , vaan lahjoittaa pois. En odota mitään karmapointseja, jos joku on tullakseen , se tulee tai sit ei. Itsekkyys on ok, mutta liika on liikaa.

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

3.2.2010 01:27

joku voi ihmetellä et oonk tyhmä ku vasikoin itseäni -empä oo vaivannut päätäni tuolla ajatuksella liikoja. Koitan vaan olla rehellinen itselleni ja olla silti lojaali kavereilleni. Eikä sen tarvikkaan olla helppoa, sillä kaikki helppo on perseestä etenkin ,mitä mediaan ja muuhun "puhutukseen" tuleee. Lopulta kaikki tehdyt ja tekemättömät asiat kävelevät tavallla tai toisella vastaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus