= uhkapelihomo kasvaa =

  • ZOMQandBarbieQ

nopeus ja refleksi jutskat ei oo tätnään tarpeen.
sillä tänään pelataan simulaatiotenniksen jälkeen isompi turnee jossa vois olla muutama satonen houkuttamassa voittajax ja se ihan ulkona oikeella kenmtäälä lentävänniemessä.
:

tai ei viitti opettaa oleen velkaa -täytttyy katsoo mitä tohtorin käteis varannot on ettei se oo heti huomenna mun taskuilla ja hevekin sano et se voi pelata femmalla...hehehehehehe...no onn sekin silt'ä todellakin aika muutos kun ei oo enne sduostunut pelailenm meitin kans uhkapeljä sopivista setelleeistä. backgamonissa hävisin eka 370 euroo, mut voitin sitten revanssissa 462 ekua ja qvistus sanoi, että sen pitää tsekata et sillä riittää rahoja kaikkeen mitä ollaan tilailtu fisheriltn kataloogista ja siiten siemeniä maanviljelyyn.

tänään pitäs koekuvata yx pimu jos sille sopii.

25t/päivä
25t/päivä
Barbie and Zombie
Barbie and Zombie

Kävin kärrämäössä multaa pellolle ja situtin tupakkaa joka on itse keksimänmi lajike (JUP) ja oon aika pollee siitä. puutarha ja peltohommat rauhoittavat minua ja saavat elämäni saa aivan uutta merkitystä -nää hommat pittä terhdä huolella ja rauhassa- kiiren pitäminen on kielletty.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus