= unelma ongelma =

  • ZOMQandBarbieQ

jokkut luulee, et mä oon narkomaani ja mulla on sen takia ongelmia. ne ei tunne mua. kyllähän mä käytän joskus enemmän kuin pari kertaa kuussa jotain mihin on sosiaalinen tilAUS. Alkoholia mä en juo vaikka kuinka pyydettäs kuin erittäin harvoin -kerran tai pari vuodessa. Ei mua huvita olla sekaisin, koska mä näytän luonnossa muutenkin helvetin sekavalta ja ohjaaajatkin lykkää mulle ainoastaa ja mielummin kaikenmaailman hullun tai kehitysvammaisen rooleja.

sekään ei tietty helpota asiaa kun julkisesti kehun huumeita, koska niistä tulee hyvä olo niinku tuleekin. alkoholista mulle harvoin tulee muuta kuin karvas olo.

jos mä johonkin koukutan , se on kylmä kaakao -jota meneekin ihan sairaan paljon, mut ei siitä mulle tuu ongelmia tai olishan se kivaa jos sais ne ilmatteex.

3 kommenttia

BarbieQueen

2.1.2009 21:00

kapakassa ei ole ainakaan mun näkökulmasta kovinkaan jännittävää, mutta jos on dokannut , niin ei tiedä koskaan mitä kamaluuksia sen jälkeen tapahtuu.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

2.1.2009 21:16

onhan niitä kaikenmaailman kouluja, kursseja ja harrastuksia olemassa. Mut rehellisyyden nimessöä, mäkin oon kamaa vetänyt yleiseen tympiintymiseen saadaksen jotain potkua tai ideaa.

kun mulla oli todellinen huumekoukku(morfiini),
niin piti keksiä jotain sen tilalle ja mä menin teatteriin opettelemaan näyttelemään ja sain paljon enempi kuin olisin kuvitellut.sitä en kadu:)
voimaa sulle.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus