= vaivaa vituxeen =

  • ZOMQandBarbieQ

Aida on päämärätietoinen nainen ja se ymmärtää mun "työn " luonteen joka on tavallaan elämäntapa josta ei jäädä eläkkeelle ja josta ei makseta ees eläkerahstoon...miks pitäs...ja muuteskin bändin kanssa jo on naimisissa ja sovituista pitää pitää tai homma kaatuu -itse oon tehnyt suurinpiirtein kaikki mokat mitä allala voi tehdä joten tiedän helvetin hyvin miten homma ei toimi ja sitä kautta miten sen saa toimiin.....eihän siitä shoubisneksestä sit enmpää viitti puhua koska se on aika törkeetä toimintaa ja jos sitä ei kässää, niin kandeee miettiä onko ollut alunperinkään oikeet motiivit halutessaan esiintyä ihmislle silleen et siitä saa rahallista korvausta et pysyy hengissä. kilpailu on kova vaikka bändit kaveeraa toistensa kaa...silti tiettyä "teollisuusvakoilua" sun musta-sukkaisuutta bändin jäsenien priorisoinnin oikeellisuudessa on aina kieltämättä -jokkut pitää tärkeempänä mennä aune-tädin nimipäiville sillon ku on keikka. se on niin , et meet keikallle tai et soita bändissä tästä ja ihan tyyli asioista on hirvee vääntö monissa bändeissä -six mä onkin mielummin tyranni (remuna)

en oo dellegoinut tarpeeksi hommia ja palkannut työntekijöitä koko sirkukseen etenkin tän fani-jutun takia, koska en oo ikinä kelannut et mun pitäs olla tärkeempi ku oonkaan. nykyään ihmiset tulee juteleen ja kyseleen kaikkee.. seurataan niin et niitten katseet voi tuntea selässään ja pitäs olla cool -mikä ei oo helppoo ja tarvin aika usein jotain apua tai siis kaveria johon luottaa vittumaisissa tilanteissa. olkoon se sitten lastenvahti tai bodycard, etten mä joudu oleen yksin ihmisten ympäröimänä liian kauaa.
en oo ees mielestäni tehnyt vielä paljoo paskaakaaan...oletettu suosio ei mua rasssaa ku et mä oon helppo maalitaulu kateelllisille ja esmes moralisteile jokka pitää mua suunilleen törkeenä pedofiilinä ja huumemainokselta jne. ne ja lukuisat tappouhkaukset joltain ihmisltä joita en ees tunne eikä nekään mua uhkaa mun henkee e-mailein jne. koputan puuta ja " kaikki on mennyt hyvin muutamaa turhaa putkareissua ja puukotusta lukuunottamatta.
sit jokkut tutut tai puolitutut naureskelee et oonko mä vähän diiva kun mulla on henkivartija aika usein mukana ja näen sitä päivittäin -se on mun paras kaverikin se jannu jonka nimen oon tainnukkin mainita, mutten toista kertaa:) . NÄhään taas HUOMENNA samassa...soitan aamummalla...samalainen keissi suunilleen ku viimex.
Muut naarmut on tullukkin silleen, et tiedän syyn tai et piri tekee sekopäiseksi jokkut ja vainoharjaiseksi ja pelko laukaisee aseen jonkun kädessä tai pistää ottaan sen aseen mukaan.

mun enganti on mitä on ku mä en juuri sanakirjoja vilkuile mitä nyt puhun ihmisten kaa, mut kirjoittamisessa voi olla suuriakin epäselvyyksiä mun venakko tajuu heti mistä mä puhun....eihän mun juttuja ymmärrä suomessakaan aina kaikki ja se pistää miettiin, et too perfect for me.

mulle tulee kaikenlaista postii naisilta jokka luulee et mä oon joku helvetimmoien stara ja miljonääri suunnlleen ja jotenkin ne on sit joko liian faneja en ymmärrä koko fanitouhusta mitään ku et niitä pitäää kohdella kiitollisena hyvin ja vastailla mahdollisimman moneen juttuun itse, koska ne tuo mulle leivän pöytään lopupeleissä ja mä vaan oon joku helvetin pelle tai kissamainen diiva tai sekopäinen narkki lavalla soittamassa jotain mitä pidän itse parhaan huumeena ja se ei oikeen tuu koskaan valmiiksi. tää tulee myös facebookkin, niin mun npitää taas vääntää jotain englannix, koksa mul on aika paljon ystäviä tai mitä ne nyt sit oaan niin venäjältä ja idästä ja muualta kaukomailta.

ehän mä saa nukuttua, vaan mulla on päässäni jo kirje valmiina.kirjoitan sen tän jälkeen ku oon saanut tän clikattua tuosta facebookiin...tää ei meina mahtua tää tecti tänne ja :P
i can gert no sleep -my russian girl its comin my dreams and so....misssing somebody what i nener have been ,met in live .YET but i have to:..its makes my wondering all the things and MY OR OUR FUTURE..it´s grazy. Hope she is realy girl and not fake. my friens has been checked her and she works andshould be clean,but , but maybe i´m afraid with her love. just wondering so hard and everything counts.....too perfect??!!but who realy cares her like me... i think that he wants me and my money and married me, but never knows without testing. i take a risk. i have to. RESBOD IS HUGE AND ITS BETTER KNOW WHAT AND HOW U TALK IN MEDIA ETC. HOPE OUR FUTURE IS STRONGER IN MY MIND AND U 2.
-my russian girl its comin my dreams and so....misssing somebody what i neVer have been met in live but i have to MET.as soon as posible makes my wondering all the things and future..it´s grazy. Hope she is realy girl and not fake. my friens has been checked her and she works andshould be clean,but , but maybe i´m afraid with her love. just wondering so hard and everything counts.....too perfect??!!but who realy cares her like me... i think that he wants me and my money and married me, but never knows without testing. i take a risk. i have to.

niin mä oon kelannut, et venäjällä mä en oo kai mikään suosittu vaikken kyl ,oo mielestäni täälläkään, niin että enhän mä voi mennä mun toivottAvasti tulevaa vaimoo JA LASTENI ÄITEETÄ henkivartija tai vartijoita mukana -SE OLIS NAURETTAVAA, MUT NIIN MÄ TAIDAN ITSE OLLAKKIN. SITÄ ON SOkEa ITSEENSÄ NÄHDEN, VAIKKA OLIS KUINKA OHJAAJAA ...EI SE IHMISPSYKOLOGIA AINA AUTA KAIKKEEN. mut mulla ei pitäs olla mitään syytä olla epäileväinen , et hommassa olis jotain vedätystä ja koko juttumme olisikin silkkaa valhetta. jos näin on, musta tulee aika äkkiä, maailman onnellisemmmasta miehestä maaiman onnettomin. venkkoani on tsekattu tarkemmin kuin ehkä olis soveliasta jos näin voi asian esittää kunää on valonarkoja juttuja. mäkin vien hautaan paljon salaisuuksia joista ei tulis mieenikään ees muistella. mun on pakko valehdella joitakin jutuja niin, et ne on alkanut tuntumaan tosilta jo ihan ettei mun identiteetiä pöllitä etc..

Oon jo jättänyt kriminaalimat homat ajat sitten, mut mä olisin tekopyhä jos mä pitäsin itseäni puhtaana ja mul olis varaa tuomita ketään. ihmiset kai kelaa että kun tulee ja menee uudella autolla keikalle ja poistuu nopeasti ja tyylikäästi on jo joku tai ei siihen juri tarvita mitään todellista lahjaa joka turhauttaa jos pitää jotai taiteena. kuuma rauta täs on taottava sitä ja revittävä kaikki mitä irti saa -ettei jälkeen päin tartte mitään katua...siis jotain tekemätöntä juttuu...se on perseestä.

vaikee luottaa ihmisiin jokka sanoo, et ne rakstaa mua tai haluis tutustua -aika paljon noin 7% mailista on jonkin asteisia huijjausyrityksiä ja prosentti jokka haluis mut hengiltä tai muuten naulita mut nku oon pedofiili ja törkee narkki joka pilaa suomenkielen lisäksi nuorison jne . niitä on aina vittumaista lukee

mut tää yksi ihan Originaalilta tuntuva ahkera ja fiksu nainen venäjältä on sekoittamassA KOKO PAKKAA JA MUN PITÄS TEHDÄ ASIALLE JOTAIN KOSKA SE VAIVAA A VITUXEEN
Ehän mä saa nukuttua, vaan mulla on päässÄ jo kirje valmiina. i can grt no sleep 3 WEEKS AND MAYBE 20 HOURS I SLEPT
-my russian girl its comin my dreams and so....misssing somebody what i neVer have been ,met in live .YET but i have to:..its makes my wondering all the things and future..it´s grazy. Hope she is realy girl and not fake. my friens has been checked her and she works andshould be clean,but , but maybe i´m afraid with her love. just wondering so hard and everything counts.....too perfect??!!but who realy cares her like me... i think that he wants me and my money and married me, but never knows without testing. i take a risk. i have to.

aida
aida
teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D

IHAN NIINKU OLIS JOSSAIN NÄYTELMÄSSÄ JUURI NÄIN JA SEKOIS SANOISSAAN JA ILMAPIIRI ON JÖÄNNITTYNYT JA PIENI KOHTAUS TUNTUU JATKUVAN IKUISUUDELTA TUNTUVAN AJAN JA OLEN KAUHUSTA PASKAT HOUSUSSA.
ONNEX ESIINTYMINEN ONAMMATITAUTINI, MUT TOSIELÄMÄSSÄ ESIINTYMINEN ON VIELÄ JÄNNEMPÄÄ TOUHUA OLLUT JO PITKÄÄN. KIMS? SITÄ MÄ PÄHKÄILEN ET OPPISIN JOTAIN UUTTA ITSETÄNI. MUN PITÄÄ OLLA PRUSTEELLINEN -NINKU TAPANANI ON. KAIKKI TAI EI MITÄÄN.

Toivon Alkavani KASVATAAAN HAMPPUA , TUPAKKAAA, PIPPUREITA, KAAKAOTA JA LEHMIÄ SEKÄ HEVOSIA GRUUSIASSA MUN JA MÄ USKOVAISENA IHMISENÄ USKON, ET KAIKKI VOI OLLA MAHDOLLISTA KUN EI TUHLAA AIKAANSA PELKÄÄMISEEN VAAN ON ROHKEA JA EI HÄPEÄ ITSEÄÄN ELÄMÄ ON LAHJA JA SITÄ TULEE RAKASTAA., SIEL GRUUSIASSA ON VIRANOMAISET KUULEMMA YMMÄRTÄVÄISIÄ (NIILE PITÄÄ MAKSAa TIETTY) . . MUL EI OO VARAA KÄMMÄTÄ. NIINKU, ET MUN PITÄS JOTESKIN ALKAA USKOLLISEKSI VAIKKA MULTA SITÄ EI EDES SUORANAISESTI ODOTETA -SEKIN HÄMMÄSTYTTÄÄ

Debby
Debby

MUN PITÄÄ VAIHTAA KERÄILYTOTTUMUKSIANI HIEMAN. NAISET ON KYL VAIKEE JÄTTÄÄ KERÄÄMÄTTÄ -SE KUULUU MUN LUONTEESEEN. OON MÄ YRITTÄNYT, MUT SITÄ HELPOSTI SIT BTULEEKIN MAANISESTA MASENTUNEKSI JA ALOITTAA UUDELLEEN "KERÄILYt" kyl mä oaaan valehdella itselleni hyvin et hyvin et mä pystyn oleen rakkauden voimalla uskollinen, mut aka ja välimatka jo tekee musta paskanjauhajan ja OON SELITTÄNYTKIN TÄTÄ VENAKOLLENI...MÄ EN TAJUA MIKS SE EI LEMPANNUT MUA. SIL OLIS OLLUT AINAKIN SYYTÄ JO HUUMEITTEN JA NAISTEN TAKII TOLLEEN ALKUUN -MUISTA JUTUISTA PUHUMATTAKAAN...EPÄIKYS KUN SEKOITTUU VARMUUTEEN. SE TEKEE IHMISEN OIKEESTI PIMEEX JA SITÄHÄN MÄ JURI NYT OON.

I HAVE TO FIND OUT THIS CASE OR TAKE THE ALL...WAT EVER...

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

21.12.2009 06:33

PEOPLE (from outside in fin) READING MY CITY. FI BLOG. BUT THEY LOOK AT MY PICTURES, CAUSE FINSH IS DIFFICULT TO UNDERSTAND. BUT I WANNA SAY MY FAN´S AND FRIENDS ETC. THAT U MAKE mE PROUD. I CANT SAY, WHAT THE HELL IS GOING ON, BUT I HAVE TO WORKING HARDER WITH MY BAND AND BE ON ON STAGE USUALLY THAN EARLY. AND BE HUMBBLE FOR U.
i READ 10 % MY POST MYSELF AND ITS LOT OF AND TAKES MORE TIME AND I AHVE TO WORK OUT IT AND SOON. STILL IM PLEASED AND LOVE U MY OWN WAY. I DONT KNOW, WHO I AM, BUT I KNOW WHAT IM DOING.,BUT U CAN TAKE ME OR MY/zombies BAND Z-hooverFlyers
like me. cause, its same me and band baseman and drummer etc can move on to other jobs, but not me:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus