= yöuintia =

  • ZOMQandBarbieQ

yöuinnille kutsui mut yx amazoniangirl.
juu, naiset on saanut päähänsä, et musta tulee hyvä ukko niille
ja mä en ookkaan ehkä niin mahdoton ihminen jota vois olla jopa häpeemättä -se on jo aika paljon ja tuo topakka neiti kyl osaa olla aika provosoiva -ja vetää ihan oikeista naruista -tähän asti se on ollut sopvan häikäilemätön ja se on seksikästä kun sen tekee tyylillä.. tutkin sen sukuhistoriaa ja
se oli mukavan vakuutava -en tarvi muijjaa joka on kokoajan käsiojossa ja et se on mun omaisuutta....vaan se on tarpeex ison egon omaava kestääksen kaikkee sitä mitä mun kans olo tuo tullessaan.ei skitsahda siis ihan pienistä..tai koeajallahan se on -kai...toivon todellakkin et ja se kestää mua ja mä sitä.

ompas ween romanttinen olo ja tunnen taas kinnostusta naisiin muunakin potenttiaalisena pantavana ja se on helvetin upeeta. koirakin hymyilleee -se on uinut tänään aika perkeleesti ja yx insinööri myöhästy duunista ku se ihmetteli kuinka toi narttu voi uida noiin kauan -no eihän me osata lopettaa ku on kivaa. tänään koira kitki rikkaruohoja mun kasvimaalla ja puskissa. se tekee tarvittaessa myös tukkihommia mettässä jne.

nonni täs vois alkaa vetään relettä pääälleja lähtee yhteen lätäkköön
-taas.....komekrtaa oon tänäään uinut ja vedän aunen pölysokeria hieman, uttei liikaa. mausteet on tarkkoja juttuja ja suhde pitää olla perfect. nyt maistuu backwoodsin tuore sikari ja alko himottaan ihan sikana.

4 kommenttia

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus