- PANOKOULU -

  • ZOMQandBarbieQ

NAISET EIVÄT VÄLITÄ KUIN RAHASTA JA SITÄKIN ENEMMÄN SEN TUOMASTA VALLASTA.

KANNATTAA OLLA SEMMONEN PIKKU FANAATIKKO NIINKU TSAARIT JA HITLERIT. MORAALINEN NÄRKÄSTYS ON SEKSIKÄSTÄ -ÄSÄMMÄÄÄ SUN MUUTA ORGIAA MUISTUTTAVAA.

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

29.10.2007 15:31

Tämä juttu on vielä pahasti kesken naisen osoittautuessa postilaatikoksi ja sitten hieman myöhemmin oranssilehtiseksi puuksi. Huomenna koitan olla tarkempi-on pakko, sillä olen aluksi yksin liikenteessä myymässä kokaiinia Tammelankoulun ala-asteella. Muutenkin tykkään touhuta lasten kanssa kaikkkea kivaa, sillä he kyselevät järkevästi tarpeeksi tyhmiä jutttuja, jotka siksi ovatkin täysin oikeita ja kehittäviä kysymyksiä. Niin ja lapset tulee heti huutaan, et "PAINU NYT BARBI VITTUUN SEN PÖLYSOKERIN KANS JA HEITÄ EES RÖÖKI."

Netin fantsut seksisivut näytetään jo toisella luokalla oppimateriaalina, ja näin nykynuoret oppivat oikean suuntauksensa jo 9-11-vuotiaina. Vahvat huumeetkuuluvat jo ala-asteen arkeen. Nuorisomme on pahassa jamassa -eivät he pysty noin paskana edes paneen. Viagraa käytetttävät eniten juuri nuoret -huumatakseen itsensä ..ihmettelevät kun pää ei ookkaan jäässä, vaan haarojen välissä jököttävä pirikikkeli.

SIKAHALVALLA RIKKAAKSI: http://www.city.fi/yhteisot/blogi/message.php?id=51863

Ja tästä vielä lisää nousua (olkaa jämeriä, sillä huipulta tuulessa voi tippua korkealta ja se opettaa -vasoinkäymisistä ja megamogista oppii paljoon jos tajuu hoitaa hommat kotiin ja ymmärtää itsensä suurena jumaluutena jota voi jakaa tajuaville.

Niin, helpoin tapa päästä naisen kans lähikontaktiin
esmes baarissa on ehdottomasti mennä hieromaan irmelien talven viimoissa kipeytyneet niskat ja hartiat.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus