=kämmistä kämmiin=0

  • ZOMQandBarbieQ

Nonni. teet niin tai näin niin tiput joskus traspetsilta juuri sillon kun et halua ja opin et aina voi mennä paskemminkin ja jokkut muu osaaa kämmätä vielä paremmin ja sekin voi ottaa päähän jos on noin yltiö positiivinen et se voi tuntua feikkaamiselta ja oot pihalla vaikka tiedät muka olevasi sisällä ja jatkat -en pyöri ympyrää enää ja moduloi harmonian sävelin vaan hinkkaaan ja toistan pakkoliikettä ku se helpottaa vaikka hajoiskin. jokkut pelkää et ne voi hajota enemmänkin ja jokkut sitä ekaa kertaa ku näkee jumalankasvot tai saa kiksit ja tajuaa et muutkin tajuaa et on tyhmä ja ei hävetä vieläkään vaan tajuaa et huomenna on pitkä aika ja voi tajuta et väärässä oleminen on fiktiivistä taidetta joka onkin yhtä totta, mut luulin kuulevani vaikka näinkin ja tajuaa et hei TÄSSÄ JA NYT. PAIKKA ! Lopetan säntäilyn huoneesta toisen ja ulos sillä koirakin on ihan pihallla kun en käske sitä -kyl se tajuu. Kiva tänä'än saa olla rauhassa ainakin toistaiseksi ja mietin mi tä saan kumisaappaat kun omat on paskana tähän hätään -naapurilta tietty...joo ....tuota lammikkoa voisi syventää hieman et siihen pystyy sukeltamaan kunnolla koiran kaa ja niin pois päin. Tänään ooN jokapuolella niinku yleensä ku ei oo töitä mitä se sitten tarkoittaakin....siis työt..joka puolella oleminen on sitä et kaikki tapahtuu juuri sopivasti aina ja huomaan olevani sykronissa
aina mutta en oo tajunnut sitä aina..mmm. jos jollain on lesPaulin talla kitaraaan, niin oon erittäin kiinostunut ja humbuggerin mikki mun ikuisuus kitaraan.....on kädessä joku tikku ja sit joku haavakin sekä sytkälläkin liekitin peukkua vielä, et ei voi soittaa kuminauha kitaraa peukulla.

OOn kyl kohta tuolla kukkulalla ja teen sinne jotain, joo...aini...tää perkeleen sormus ei irtoo sormesta ja jos ei lähde saa taas käyttää kirvestä, ettei taas loukkaa ketään lahjan antajaa..mmm...kyl on saipppua vedellä kokeiltu jo.....tää on joku feikki, mut saatanan siisti..niijoo jos vetäs kuukauden amfetamiinia ja ei söis ja jois niin se lähtis kaa..mut vaihtoehtoja on rajattomasti ei pidä kelata , et "tuhottomastri" -kämmi !

teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus