=leeds=

  • ZOMQandBarbieQ

päivä päivältä tämän blogin kirjoittaminen on käynyt aina vain raskaammaksi
-mun sydän on rikki.

Tietty voisin valehdela ja päästää itseni helpommalla, mut se ei oo mun tyyliäni. siis se itsensä helpomalla päästäminen...valehtelu on liiankin helppoo ja luonnolista toimintaa kaltaisteni joukossa ja ilman:)

kahden bi-seksuaalin ns. vapaa parisuhde on koetuksella, mut mä koitan sinnitellä ja koitan hyväksyä sen, et joku nainen on mun ja tyttöystäväni toinen rakastaja ja tällä kertaa se joka kuulemma on se todellinen rakkaus -pääasia , et saa pillua ja on hauskaa...niin tää pitäää ottaa, sillä ann on ulle jo ystävänä korvaamaton -se korjaa mun
vaatteet, pesee pyykit, on sihteerinä -mä vaan ostelen sille lahjoja joka tuntuu nyt lahjuksilta paremminkin:) me kummakkin tykätään monista samoista asioista kuten eläimet, hevoset, uinti, tennis ...musasta puhumattakkaan -ja tyttöni ymmärtää olla loukkaantumatta kun mä sanon yleensä mitä ajattelen ja sit vasta mietin tuliko liian rankkaa textiä.....en mä sitäkään aina ajattele...mix pitäiskään.

me saatiin porttikielto Leedsissä yhteen keikkamestaan.
meitin lavasou oli suuniteltua ööverimpi -eli ween hyvä:)ne mulkut katkas mestasta virran kun olimme soittaneet 5 tai 6 biisiä -rahat me satiiin tietty kaikki -ne ymmärsi et meillä on vituxeen lakimiehiä -suomessa on , muttei briteissä...ainAKAAN VIELÄ....PAKKO PELATA KOVILLA JA OSATA PLUFFATA ET SAA RAHANSA.

http://groups.msn.com/zombiegallery

2 kommenttia

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus