=metrin mitta=

  • ZOMQandBarbieQ

Tulin PortobelloRoadilta shoppailemasta ja törmäsin Paulin siskoon Gretaan-mä oon kai rakstunut pikkasen tai sanotaan panettaa kokoajan ja nyt yx uusi ilmestys -oon kerran aiemmin nähnyt. Greta on 19-wee ja myy antiikkia Portobelloradilla ja käy huutokaupoissa.

se soittaa jopa bassoo aika hyvin - huhuh. en oo vielä kun suudellu. brtittien tyyliin yriytän pitää pidättäyä enkä heti käy kimppuun, vaan romanttisesti suutelin häntä pitkään ja ja sanoin jotain (valehteliko?) sun kanssa voisin viettää loppuelämäni..plaaaplaaplaa -mikähän muhun meni aloin puhuun kielillä -englanti klun on niin köyhäää verrattuna suomeen tai kiinaan.

se tarjos mulle extaasia ja menenmme jonnekki n sen kavereille.
Huomenna mun pitää mennä Peterille ja ppimun duuniin -olisin halunnut naisen mukaani B.Hamiin , mut minkäs teet...työstä saa elantoo ja muuta paskaa.

paulin milestä me ei taas sovita yhtään yhteen , vaan yllytämme toisiamme käyttäytymään vastuuttomasti päuhteiden kanssa...ja oon opettanut kaiken lisäksi gretaa kiroilemaan tietty suomeksi...mmm ja hieman espanjaksikin -niinq merimiehet muukalaislegioonassa.

Olen aika onnellinen taas --ei tähän ikinä onnex totu tarpeeksi:D

mä sanoin meidän wemblin solulle , et "jos käy kouluu tai tekee jotain työtä, niin ei voi tulla oikeksi musikoksi....se muu paska vie liikaa aikaa ja pitää kerkee paneen ja hoitohommia, ystäviä, sukuu hoitaa -se on mun moraani=ruottalainen hyvä puukko...jos joku ei bonjannut.

http://groups.msn.com/zombiegallery

2 kommenttia

BarbieQueen

5.9.2008 00:19

EKA KEIKKA ON LOKAKUUN VIIDES. Sä löytäisin naisen ihan mistä korven siimeksestä tahansa -hei ! Sul on kyky:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus