=nöpönenän käkikello=

  • ZOMQandBarbieQ

Tänään aika menikin kaupungilla tylysti rahaa tehdessä
-tuplaus- ja triplaus-oblikaatioitten valvomisessa/vatvomisessa.... sekä muu kosmeettinen runoilu taideapurahahakemukset, kuittikierrätys jne.'kaikki on tietysti "rehellistä" harmaatataloutta joita "taiteilija" saa yleensä tehdä itse jollei asianajaja ole avustamassa jne. onnex jamppa oli paikalla toimistossaan

Jamppa oli raapimassa hiuksiaan irti päänahastaan muun "orkesterin" kanssa asianajotoimistossa. Teimme papereiasioita joista ei juuri enempiä viitti mainita....tärkeintä harmaassa taloudessa ON luottaminen ja nopeastisiivoominen (huuverointi) sekä lavasteittten valaistus, sillä kaikki pettää joskus ja on hyvä pysyä kärryillä kuka vetää välistä ja kuka ei ja kuinka paljon. kiristelimme hamapita ja en saanut pillua kun en kerinnyt iskeen ainuttakaan naista.

Raha on pirun keksintöä ja mun ei kuulemma pitäs ajatella sitä niin paljoa kuin ajattelen. mä tajusin , et yx kaveri oli syönyt yhdistyksen kuormasta ja jouduin antamaan pusun sille höpönassulle.

tunnen itseni amatöörimafian B-luokan elokuvatuottajaksi ja ajattelin ryhtyä parittajaksi ja nettipornobisnekseen.
täällä amazoniassakin on vituxeen turvattomia naistähtiä ilman järkevää "ohjausta" -tää on filmialaa.joka paikassa pitää "filmata" ja tsekata lavastus ja näyttävä sisääntulo (varsinkin velanperintäkohtaukset).

Pitäisi maanantaina katsastaa BitbitvisionFilmsin uudet kyvyt ja erotella näyttelijät "tanssijoista" -ne tanssii semmosta lainausmerkkitanssia:) HUOM! idean aiwolamppu palaa!!!

Huomenna vois yrittää olla "normisti" ja tavata "tyttöystäväni"...joko palleriina tai pitkästä aikaa pulutyttö (mua kaksi päätä pitempi pitkäsääriblondi) joka kummittelee jo unissa -se oli unessani teatterin rakkausnäytelmässä näyttelemässä minun rakastettuani ja se halus , et panen sitä suklaareikään -mitähän sekin hikinen uni merkkaa...joskus oon vahingossa sitäkin testannut ja silloinen oikea vaimoni (jo kuollut)ei tykännyt siitä yhtään.

Tunnen olevani nörttinyhverö ja byrokraatti joka haluais kitisevän koneiston pyörivän tuhatta ja sataa, mut koko helvetin koneisto on kuin entisen neuvostoliiton tehtaassa tehty käkikello joka on muuten witun hyvä, mut se ei toimi. Niin kuin ei 100.0000kpl muutakaan kellokoneistoa,joissa kaikissa on samavika; yhdestä rataspyörästä puuttuu yksi ratas, koska oli tapahtunut valuvika vaiheessa Nro:1340.

Käkikello on yhtä hyvä kuin sen heikoin lenkki -eli se kello ja nämä kaikki muut on paskaa romua joitten korjaaminen tulee kalliimmaksi kuin valmistaminen. käkikellotehtailija sai näin ollen kenkää ja "lopputilin".

Kateissa ollut Nöpönenä on täällä kuulusteluissa sillä oon vihainen ja ollut liikaa ilman pillua(tämä hidastaa jonnin verran naisteniskennästä kertovaa kirjaprojektia jota palleriinan kanssa työstämme tai siis hän antaa naisnäkökulmaa esim. kritiikin ja erilaisten huomautusten muodossa tässä kirjassa omien naisjuttujen väliin.....melki viikko on ohitse mennyt kivirekeä vetäessä
-se taas on biisi joka masentaa ja hidastaa muutenkin kaikkee toimintaa näköjään:)

Nöpönenän piti olla kadonnut tai kuollut...onneksi ei ollutkaan, ja hemuli löysi sen jostain ja toi tänne "kuulusteluun". Nöpönenä teki meille jauhelihapihviä ja näyttelee meille, että on muka selväpäinen eikä vauhtisokea (niin kuin on, ja sen näkee kilometrin päähän)
-aika vaikeeta mut söpöö.Mä en tykkää kun Hemuli nyökkäilee ja ikään kuin myötäilee kertomuksen värikkäissä vaiheissa joissa on paljon erilaisia eineksiä/aineksia ja juomia sekä ravintoloita , outoja sekä tuttuja nimiä jokka pitäs kaikki tietää...älyttömästi tavaraa jolla ei tee mitään -siis rihkamaa.
Huomautan siitä ja pidämme tupakkatauon. laitan
nick cavee soimaan ja haetutan mansikkaviiniä lisää ja syö viimeisen haarukallisen jauhelihapihviä jonka makua mansikkaviini on luotu täydentämään. BackWood-sikareita ei ole, joten käärin käsin savukkeen (JUP-TOBACCO)tää on terappeuttista kirjoittaa tänne blogiin arkiasiat...niin kuin meditaatio...eräs tuttu lääkäri psykiatri tms. suositteli tätä keinoa mulle joskus aikaa sitten.

Muuten hyvä, mut nää on liian kuumalla levyllä paistettu ja liian palaneita(jauhelihapihvit ja ilman sipulia!!!:P). Nyt mä motkotan sille kuin mummo samalla kuin syön. Tapittaa silmät isoina ja pyöreinä kuin lautaset
-ihme ettei nuo simmut tipu tuohon divaanintapaiselle. naisten kans ei voi puhua velanmaksusta mitään ,sillä pitää käyttäytyä tätä kohtausta ohjatessa kuin olisi vanhanaikainen herrasmies ja antaa anteeksi. Tautisuus on masentavaa ja säälittävää touhua, mut tää on tätä ja tän mä just oon ainahalunnut tän kohtalon murehtia kaikesta...kaikesta mistä en edes tiedä niin paljon kuin olis parempi olla tietämättä/ mut tietämättömästi tiedostaa realiteetit -en lokeroi kettän silti ja ole ennakkoluuloinen...en joo:).

Nöpönenä taas näyttää tietävän monta vastausta suureen kysymysmerkkiin...ei ainoastaan yhtä! Näyttelee fiksua
- 1000 sanaa minuutissa olevaa puhetta pitäisi ymmärtää ja erottaa kuinka paljon siitä on todellista ja mikä on höpöö.
Naisten kanssa pitää
kuulemma keskustella.....vaikkapa jauhelihapihhvistä...ja siitä kuinka jauhelihaa katoo kuin namua suuhun ennen kuin se päätyy keittiöön ja paistinpannulle:)

Yhteiskuntapalveluahan tässä pitäisi tuomaria näytelessä koittaa soveltaa oman maailman vinkkelistä näyttelijättärelle joka on ottanut peliikorteja liikaa peliin ja syönyt puuterit ja muut pakkelit naamstaankin ja pukuhuoneesta
-huomautan, et miksei se oo meikannut vaan on panadasilmäinen pesukarhu.

Haluaisin olla jossain aivan muualla, mutta silti tässä
-aika hauskaa mul on kaukokaipuu ja ajattelen Madridin iloista yöelämää ja ikävöin Pilaria jota tuo nöpönenä hieman muistuttaa (pitää merkata hyvin tautivaara....kumpaankin).
Tämä kohtaus on draamaa joka vopisi päättyä ihan miten vain vaikkapa suurta tragediaa, mutta ei HemuliHesse pitää huolen tilanteen ironiasta ja minäkään en ole enää kovin vakuuttava luulisin -ei edes huvita yrittää.....kiitos laiskistavan mansikkaviinin.
Itkettää ja nauratta samaan aikaan -onneksi en tärise raivosta.....joudun venymään hieman ja se kyllä ottaa pattiin. Nöpönenä ei ymmärrä mitä tarkoitan kun sanon, että se tuntuu olevan kuin väärässdä näytelmässä -JEESUS!
on tää piinavaa, mut sopii hyvin piinaavaan pääsiäiseen
-minähän en kokoaikaa roiku ristillä ...onneksi ohjaan tätä näytelmää joka tuntuu nyt flopilta,mutmutmut.

Otimme takavarikkoon(hemuli sanoi TAKARAIVOON takavarikon sijasta:) nöpönenän muoviset lääkepurkit joissa on kaikissa punainen kolmio -huomautan hänelle niistä ja hän luulee, että minä olen näsäviisas. saatanansaatanansaatana ja perkeleen hippi -tuon lääkitys on ristiinrastiin elikkäs kaikkee sopivasti liikaa.Nämä ovat Kuulemma "tasoittavia"-ajattelen hautuumaata ja tulen hieman surulliseksi muistelesani faijaani ja kuinka hän kuoli maksasyöpään minun ikäisenä -oon vanhenpi kuin faijani...aika hassua:)

Nöpönenä ihmettelee mitä mä teen. Mä sanon raporoivani meidän epävirallisen ja puolijulkisen "näsäviisaan" kuulustelun.
Mattopiiska? MATTOPIISKA! Kyllähän tämä maksettu lahjahevonen saa multa/meiltä levyraatia. Ei se oo loukkaavaa, se kuuluu asiaan. Kyllähän kello on parempi jos se toimii kuin se että se ei toimi niinkuin tämä ja nuo muut.

sain silti idean "lainausmerkkitanssin" koreografiaan
-kyllä, kyllä se taas on vaan niin ettei pahaa ilman hyvää:)
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

http://www.legioonateatteri.fi
http://groups.msn.com/bitbitvision

Tämä on Harmaan Äänen leikkiraportti...Hemuli on taas saanut yhteen helistimeeni STASIN logon -leikkiminen kuulemma kehittää jatkuvasti kasvavaa aikuista vanhusta tai jopa lasta.

Tunnen olevani kuin jokin kävelevä mielisairaala.

10 kommenttia

qvistus

21.3.2008 23:23

Kimin sijoitus aikajoissa-veto?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

21.3.2008 23:25

Hyvä! Kolmas viiskytäkö vai enempi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

qvistus

21.3.2008 23:28

80. Ja toka, Hamilton on 1.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

21.3.2008 23:30

hetkonen ei kai näitä aika-ajoja vaan oo ajettu. perkele...ääh niin tai näin ok.
otetaan kovalainen mukaan kahellakympillä niin saadan tasaluku, sanon, et se on toka
heti massan jälkeen:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

qvistus

21.3.2008 23:36

Ei hajuakaan milloin ne tarkalleen on. Kovalainen on neljäs ja kimi siis toinen.
Tasataan noi fiftyfifty sillä satasella, ok?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

21.3.2008 23:40

Hyvä idis mul oli siis Kimi 3. ja kovalainen piti sanoo kans neljäs mut menköön toisex hamiltonin jälkeen sittenkin:)
JUP!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

21.3.2008 23:44

Hemuli haluais sotkee pakkaa ja tulla mukaan, ok ? Kimi 1. ja Kovalainen 3.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

qvistus

21.3.2008 23:46

OK:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

22.3.2008 12:43

heebo perkele voitti sataset meiltä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus