=PIIPPU=

  • ZOMQandBarbieQ

minä Mellen poika Ville (Qvistus) olen jo kauan seurannut ystäväni Zombun tekemisiä -se on jo sinänsä paskamaista hommaa. kun Zombie näyttää jotain tyttöä sormellaan ja katsoo läpitunkevasti märkämekkosta teiniä ja laulaa, et "mä sua rakastan oot se ainoa oikea". Vittu ne saatanan pikku pillut ei ymmärrä, et se on sen yksi tuhansista maneerista -Zombie ei välitä itsekkään muistaa kyseistä asiaa ja on taas perusasiota työstämässä.

Zombie valehtelee joskus rankasti, mut sitä ei ikinä tiedä missä, ja jos epäilee, niin siitä joutuu lyömään tän dillen kanssa monen tuhannen ekun vedon tai jotain muuta vielä paskamaisempaa -ZomQn mutsi sanoi mulle, että se on ollut tommonen narsistinen paska jo pienestä pitäen ja ei äoitensä pyyynöistä ja rukouksista huolimatta kehittänyt kykyjään taidemaalarina jne.

Jos näette mielisairaalan kävelevän vastaan , se voi olla hyvinkin Zombie.

XSe mulkku meni sooloiloeen uusien ukkojen kanssa tosta noin vain keikalle ja unohti, et sillä on toinenkin bändi joka haluis kans keikkaa, rahaa, valtaa, bnaisia, nunnia puvuissaan sekä ottaa paavilta poskeen.

Zombie sanoi kämnnyssä, et mä en kestä se vittuilua ja soitan päin helvettiä ja en treenaa tarpeex...plaaplaaaplaa -vitt!

sit se sanoi, et ville mä kunnipoitan kun sä et oo mikään bändihiihtäjä, vaan trubaduuri ja sulla on oma maailma ja mielikuvitus , ettei meidän egot siedä kauaa toisiaan, vaan laulaisimme toisemme suohon.
Zombie sanoi, et se auttaa mua alkuun , muty jos joku ei skulaa, niin mulla on oikeus tehdä mitöä lystään musani kanssa jne.

Totta joka sna, yleensä zomq olis tohonkin jonkun pienen valheen laittanut kokeillakseen oonx mä hereillä. moi, mä meen nyt kouluun hoitaan itseni mraputkeen tahi sitten totaalisest piippuun.

http://groups.msn.com/erikpoikkeus
http://wwww.legioonateatteri.fi

qvistus tappajana
qvistus tappajana

maksa vittu velkas!

Hook Jones
Hook Jones
anna
anna

4 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

9.9.2008 20:34

saatanan nössöliini kirjoittelet mun blogii ilman lupaa, mut ei se mitään. mä kirjoitan nimeni taivaalle. NÄETKÖ SEN -vitun puusilmä oikeemmalla!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

10.9.2008 01:26

nää tän galeryn pimut on kaikki suht nuoria ja ne osaa ne asiat jonka naisen tarvii -se liika onkmin perseestä, mut minkäs teet....mä joskus huutaan ku ne poseeraa iahn päin helvettiä -se kuuluu kans toimen kuvaan. handy on hyvä , mut ei siitä on centteriks hja onetimereitä se ei osaa vetää ja luistelee liian hiljAA...PELISILMÄKIN ON IHAN PERSEESTÄ

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

10.9.2008 23:49

mä haluaisin vamnheta arvokkaasti. oot synpaattinen kaveri. ja sanon tämän: mediassa mulla on tapana ärsyttää ja provosoida ihmisiä, ihan koska sillä tekee rahaa.

tosin osaan mutenkin olla ärsyttävä jne. ja ooon joskus holtiton, mut narsistisena tai narsisti on mun kohdalla liian vähän perfektionisti tai suuruudenhullu ovat parempia...niin pidän fyyssien kuntoni urheilemalla, liikkumalla luonnossa, uimalla, voimajoogalla, tenniksellä jne. itseni sellaisena et jaksaa sinnitellä ja kipu on se tunnne josta tulee nauttia sillä se kuuluu elöämäään.
'
-kaikkeen tottuu. ihmiset luulevat että olen aina sekaisin ja anna tälle "imagolleni" lisää vettä myllyyn -ihan rahan ja naisten vuoksi:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus