=shittii=

  • ZOMQandBarbieQ

Lontoohan koostu pikku kylistä jokka ovat thamesin rannalla.. toisella puolen jokee...elikkäs köyhät asuu etelä-lontoossa ja toisella puolen jokee asuu ylä-ja keskiluokka. Arvioni on varsin suurpiirteinen. ei oikeastaan oo keskustaa mikä on ween hyvä -ihan poliittisistikkin.
puutarhanhoito täällä vaatii erilaisa laitteita joita homppelin näköiset britit shoppailevat älyttömät määrät kaikenlaisia työkaluja ja hoitomyrkkyjä, et harastukseen saa poltettuu massii jos on oikeen idiootti. Autot vahataan kuskin toimesta ja hän ilmoittaa lespaavalla
äänellä, että auton kolhut pitää paikata vähän väliä 12 kertaa vuodessa vähintään. brittein harrastus jutut eivät ulotu ulkona syötäviin ruokiin -ruoika san on liian laimea ilmaisu kuolemaan johtavasta pikapaskaöljyruokamyrkytyksestä.

saatana tipahdin ja pauli tuli k0pauttaan selkääni ja kysyi haluanko mä sänkyyn -mä sanoin sille ettei mua nyt paneta, mut kysys eukoltas ja se hermostu:) -se brittihuumori tais unohtua.

lontoossa on bändikeikkoja
yhdelle esim. keskiviikko illalllale yli 7 kymmentätuhatta kappaletta. Elikkäs kilpailu on varsin raakaa ja bändien uusin muotivillitys on sotia muita vastustajia (toisia artisteja) vastaan. liian upeet ja coolit menstyjät ja starat saa helposti lyijyä jos ei ole ymärtänyt varautua sota tilaan. uutisissa 70-luvun gimmelistara ja lastenhoitaja GaryGlitterin taloon ryntäsivät kaikki acdeesiistä eltonjohniin....en voi
üskoa tämmöistä hullutusta millään todeksi, mutta brittikomiikka on aina ollut mieleeni-jenkit ei osaa mitään ku aukoo päätään.jenkit on ihan melki ok jenkeissä, mut muuaalla päin maailmaa tavataan tyhmiä jennkituristeja. nooh, kyl ranskassakin digataan jennkienidiotismistä.

pääni nuokahtaa rintaan ja näppäomiströön ja herään välillä. olen nauttinut heroiinia ihan vaan siks, koksa se tuntuu sopivan syntiseltä ja ihanaklta ja mua panettaa, mut ei laukee helpolla ja se trekee minusta mielipuolen.

toisia snaguja en wedä, vaan jatkan pilllkkimistä -valveuniet on siistejä ja mä rakastann niitä. en elä epätodellisuudessa, vaan elän.

heidi ja >Paul eivät yhtään tykkää kun en vietä aikaa heidän seurassaan vaan pidän heidän kotiaan hotellina. peter sanoi, et se haluais antaa mule jonku kitaran kun mä olin 5 vuotta sit maalnnut sille yhden huoneen lattiasta kattoon. niin se oli huoneen kokoinen ja mittakaavn kohdennettu taulu....eikä mikään nhuone -peter sanoi , et mä saisin sen starakavereilta hilloo vituxeen näistä tila teoksista, mut mua se nyt ei vaan kiinnosta.

Aamusnagujen jälkeen mä simahdin Paulin teeveetuoliin ja olin palaa poroksi sen nojatuolin mukana ellei niitten kissa olis hypännyt mun päähän ja raapinut mun hiuksia kuin mielipupoli kissamintuissaan. Mulla oli rööki tipahtanut sormien välistä notkuessani heroiinin syleilyssä.

Mä pidän joitakin huumesuuntauksia romanttisina:)

http://groups.msn.cm/zombiegallery

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

5.9.2008 17:39

heidi kertoi, et niillä on kotivakuutus -heidi bisnennaiasena tajuu ylivakuutuksen edut jne. sen firma tuo jotain japadababilaisia HUONEJKALUJA. JA KAMASUTRA ALUSTAA ETC.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus