"taiteilija"

  • ZOMQandBarbieQ

Onhan tää hienoo elää omillaan ja olla "taiteilija". Tosin teatteria mä oon vältellyt -kun tuppaa noi roolit jäämään päälle ihan liian kans....ja sosiaalinen elämä kärsii
-sekä musanteko. Tosin huvittais kirjoittaa musikaali, koska teatterillamme (treen LegiioonaTeatteri) ei oo semmosta koskaan ollu.
Semmosen kerkeis duunaan ens syksyks -ellei sit satu muuta menoo....näitä hajottavia tekijöitä aina löytyy, ja kannattaa aina miettiä mitä lupaa -tulee muuten bönari tms.

teatteril kyl vois käydä jos siel olis jotain joogaa tms. ryhmää, et sais vielä enmmän notkeutta itteensä. Näytteleminen ei oikeestaan kiinnosta edellämainitun takia, eikä oikeen muutenkaa oo siihen motivaatiota nyt -tietty joku ohjaaja voi manipuloida ja ympäripuhua.....mul on vieläkin oikeessa olkapäässä pientä kipua jos oikeen kelaam, kun siitä viimekeväänä katkes jänne.

Mä tykkään teatterissa eniten siitä kun ryhmässä tehdään jotain juttua , ja se ei oo liian valmis vielä -samaa näytelmää näytellä illasta toiseen voi tiettyjen rajojen mukaan varioida, mut se on silti aika tylsää -ja sitä tekee ihan sen takii et sais muutaman euron, ja se ei oo hyvä juttu pitemmän päälle.

Teatteri on just sen takii hauskaa, kun se on yleensä niin witun tyhmännäköstä ja tuntusta tehdäkkin:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus