TammerTukussa

  • ZOMQandBarbieQ

heräsin ja huomsain, et oon käynyt vähän TammerTukussa osatamassa tavaraa -piti ostaa rottinkinen mattopiiska, eikä mitään muovipaskaa. no, siellä oli tukkuhintaan ja tuttavanalennuksella 70 prosentin alle mulle kun on tukkukorttikinn ja kaikki....joten ostin sieltä kaikki valkoiset ja vaaleemmat vyöt ja housut vex -ettei tarvi ihmetellä, et kaikilla jollain vastaantulijalla sattus oleen samanlaiset ja joutus heittään vihasena omansa teatterille tai kierättykseen.

Vihreetä fairya ei ollut TammerTukussa,vaan sitä keltasta kaakelipesuainetta -muka sitruunalla hajustettua fairya.....myrkkyä se on, ja asiakas on oikeessa tukussakin ja saa nostaa mekkalan ku yritetään myrkyttää ja tuhota asiakkaan astiastot kerralla jollain paskoilla pesuaineilla -kande huolella lukee tuoteseloste ja vedättää rahaa asianajalla jos oikeen on kärsinyt kuten esim. astiat hajois pesussa -kyl puoliaan kannattaa aina pitää eikä jäädä tyytyyn -saa kivasti rahaakin sit huonommasta kohtelusta:D

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

3.6.2007 14:07

Fairy: http://www.city.fi/videoni/video/4276/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus