voiton marssi

  • ZOMQandBarbieQ

pistää kyl nöyräx kun alkaa vihata omaa ääntään. kuuntelin jehovantodistajien jotain kasettia jossa joku tunnevammaiselta kuullostava selitti ruokasulatuskanvista ja maailankaikeuden äärettömyyksistä (keinuin keinutuolissa) -vaikka maisema sulaa pinkistä suklaaseen, niin oli pakko vaihtaa huonetta.

nyt ei kannata koskea mihinkään instrumentteihin, koska liika on kuulemma äärettömän paljon -se jehu sanoi jotain sellaista (en oo varma luulinko vain kuulevani). onneksi en ole diktaattori tai saarnaaja -opetuslapset ovat muutenkin rasittavia kuunnella yksi kerrallaan. yx kaveri soitti ja kysy, et tuux mä katsomaan maahooneitsyttä jonnekkin -olin muka luvannu - enhän mä pystyis oleen siellä kovin montaa minuuttia ihmettelemässä kuinka lasikorva särähtää kunnes pää räjähtää.

vois alkaa leikkiin ja korjaileen vaikka piuhoja ja mikittää toi porakonekitarasyntikka -jos se ei meniskään ohi ja siitä tulisi päänsisäinen formularata -biisin lopussa orkesterille jaetaan mitallit palkinnoksi
-ja näytämme typerän omahyväisiltä. me ollaan paras !

2 kommenttia

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus