witun naisnäkökulmat

  • ZOMQandBarbieQ

pimulta tuli textari jossa se haukku mua munapääks.. se oli nähnyt mut kaupungilla mun kaverin hannan kans ja luullut et me ollaan muuta kuin ystäviä -kyl mul on naispuolinen ystävä, vaikka se kuullostaakin jotenkin homomaiselta ja oudolta jopa kavereittenkin mielestä -se on mun taiteellinen naisnäkökulma, ja se osaa sanoo miten esim. bändin saa näyttämään paremmin myös naisten mieleen sopivaksi -bändin apuohjaaja...vähä kuin teatterissa:)

No mä tekstasin pimulle tästä, mut se tietty käsitti kaikki ihan täysin toisinpäin. sit se ei uskonut millään, et mä oon epävarma ja ujo kun oon rakstunut siihen
-osaahan sekin olla mustasukkainen. sit se sano, et mun pitäs ilmoittautua useemmin, ja et mä muka tuun ja meen miten mua huvittaa. Täyty alkaa puhuun luurin kun tekstit ei riittänyt selittämään asioita. Mä sanoin ,etten mä haluu olla sille taakaks ja roikkua se hienossa talossa häiriten sen vapautta.

Se sano, et se ei tahdo olla niin vapaa kuin mä. Mä kysyin et pitääks muuttaa muka yhteen vai riittäks et mä tuon sinne jotain tavaroitani, et se ymmärtää et mä oon merkannut reviirini. Se hermostu taas ja käsitti mun psykologissen heiton vittuiluna. SE ei vastaa enää helistimeensä:P mä kun vaan oon koittanut olla liikoja vaivaamatta -eli sitä pitää vaivata enmmän. ? ehän mä sinne voi raahata koko bändiä tai teatteria tai maata ja puutarhaa jota möyrin ? tajuskohan se sen lahja sormuksen jotenkin väärin? menee hermot ton pimun kans -saanut nukuttuu. kyl mä nyt voin 3-4 jopa 5 kertaa viikossa olla sen punkassa, mut pitää munkin hoitaa työasioita, mummoja, äiteetä ja sukulaisakin kun oon alkanut harrastamaan tätä tasapainottavaa maanviljelyy ja puutarhahommia -emmä nyt haluis sekottaa sen päätä esim. musiikilla, jota kukaan jaksa 5 tuntia kuunnnella...jotain....juttuja tai sit treenata jotain pitkiä 3 tunnin monologeja harjoituksena ja äänenavauksena erilaisiin seminaareihin, teattereihin jne. Kyl täs on pakko olla tilaa olla yksin tai mä sotken ihmisten elämiä ihan pelkällä puheellakin, joka kuuluu ihan witun hyvin:P

tätä kun ei viittis demostroida, et uskottais - miten tänkin selittää tajuttavasti.

puuma-aika pore, mut norminoloinen
puuma-aika pore, mut norminoloinen

3 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

29.5.2007 08:56

the real name is Jouni korpi 2 / 7 -1975

Zombie was born in Finland (fast born in sauna)

177 cm, 65 kg , black/brown eyes.

Hair: -Black-brown , colored

red (today)

W o r k s : Singer ;music and songs (singing, ,quitar, violin etc.)

lyrics (actor, director, writer for

show), visions etc.

H o b b i e s : theatre, space, hoovering , boxing, dreaming,

smiling , swiming , playing in cold snow,

reeling , be lost , make visions etc.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus