Zombie versus Barbie

  • ZOMQandBarbieQ

päätä särkee taas ku en oo taaskaan nukkunut
-asianjajankautta lääkärillä asiointi on hidasta ja voi kestää kuukausia, et saa unilääkettä....meditoin pyöreillä liikkeillä ja harrastan sietämistä ja kivun ylitystä nautinnoksi.
joutuu käyttämään yksityisiä puoskareita, yksityisiä autoja yksityisiä taloja y, yksityisiä lentokoneita,
yksyisiä autokuskeja, yksityisiä pilotteja , yksityis laivojakin -en voi käyttää julkisia palveluja.
En elä demokratiassa , vaan feodaalijärjestelmässä
niinkuin pitääkin...mä en voi valittaa ku peilikuvalleni, koska ittehän maailmaani pyöritän.

kateeliset paskiaset ei halua, et mulla olisi jotain sosiaalisia juttuja, vaikka koittaisin kuinka olla suomalainen tavallinen (IHMINEN JA kansalainen oikeuksine ja velvolisuuksineni..TODELLSIA AIKEITANI JA OLEMUSTANI EN SANO ENKÄ PALJASTA) -on oikeus juklisiin palveluihin kylläkin, mutta pitää
käyttää adjuntanntina asiamiestä eli asianjajaa mun tapaukasessa -oon demokraatien kans sukset ristissä.

POLIISIVOIMAT JA ARMEIJAN OLEN VALINNUT PUOLELLINI -TOSIN HE OVAT MYÖS VALINNEET MINUT JA USKOVAT SEN.

Maaninen taikuruus, on sitä että taikuri itsekkin voi hämmästyä ja yllättyä kyvyistään.

TTÄMÄ LINEAARINEN AIKA-TEORIA-ELÄMÄ TULEE KALLIIKSI JA PITÄÄ HEITTÄÄ KEIKKAA (ihmiset voivat luulla minua ainoastaa saatanaksi, jota en voi olla kuin puolet...vihaan saatanaksi nimittelyä kohdallani) JA NUKKUA ENTISTÄ VÄHENMMÄN ELI EI YHTÄÄN.
Kyl mun pää kestää kun on pakko.

Tai mä oon periaatten ukko.
mua vitutta ku mä lensin aikoinani intistä ja sain hullunpapreit, koska mulla oli punaiset hiukset. Tekeekö se minusta hullun muka ? Tyhmä voin olla kuin saapas, mutta niin idiootti, et alkaisin yrittään näyttelemään hullua. IHminen tai ainakin mä ajattelen ja haaveilen kaikesta mahdiollisesta, ja toiveeni useimmiten toeutuvat aikanaan, koksa määrätietoisesti harjoitan asioita jokka edistävät minua manipuloimaan instanseja jne.
saavuttakseni haluamani, Joku voi sanoa,l että olen suurudenhullu tms. , ja paskat ole mä vaan voin tehdä niinkuin olen päättänyt. olen erittäin päätttäväinen ja jääräpäinen ihminen, mutta haluan oppia uutta ja siedän mitä vaan tai testailen rajojani, suoritan ihmis- ja eläinkkokeita jne. koska se auttaa minua rakentamaan maailmastani juri haluamani.
en ole ihan kaikissa asioissa täydellinen, mutta
mä pelkään mun jyumalaa, mutten silti käytä viagraa...maksaako teitille ´witun köyhille joku jotain avustuksia tai eläkkeuitä ...se olen minä ja muut jumalat.

mulla on jumala housuissa ja mua panetta ja vitutta samaan aikaan, koska mä haluaisin saada nukuttua, mutta ihmisten
rajaton typeryys okesttaa minua ja heitän ne satanan loiset ja madot petolinnulle ja kaloille.

olen kolektiivisesa tajunnassa toimavana
ja päätään kohtaloista -se vie yöuniani, koksa minulla on arkkivihollisia....muutama muu juumala. se yksi on minun näköinen mut niljakkaampi. se tulee aina silloin tällöin tietyissä elämän vaiheissa -se on kateelinen jostain mitä en sano. ja me tapellaan nyrkein useimmiten. se löi mua selkään rautakangella kerran, mutta nousin ja tapouin hänet heittämällä ison kiven järkäleen viimeisillä voimilani hänen pääh'äbnsä joka murskaantui, mutta hän odottaa joskus minua vielä -tiedän sen.....en ole aivan yksin.

näitä asioita ei voi puhua tarkemmin, koska ne menevät ymmärtämättömille ja turhauttaa -samoin kuin koko sosiaalivalötiomme keinotekoinen "auttamisjärjestelmä"
jolla taatan tasapäisempää rikkautta ja hyvin paljon enemmän pahoinvointia kaikille lopputuloksena.

haluan ensin ojentaa, ja vasta sitten lamaantuneena maailman matearismin luhistetaan -päätimme niin meidän ryhmän kanssa ...mutta me emme ole aina vahvimpia, koska meidän pitää joskus joutua nukkumaan ja poismuistamaan turhuutta ja tyhmyyttä. kyllähän maailma paranee,
mutta te kettutytöt ja greenpeacet sun muut olette lähinnä huvittavia -lahjoitabn teille rahaakin...tosin kettutyttöjä ei voi kuin panna halvalla -mun tapani yleensä. teen sanontoja ja uusia tapakukttureeja harrasruksekseni. niinkuin uusia maailmoja.

minulla on valta ja vastuu, mutta kunniani ei tarvi suitsutusta -kunghan sitä ei loukata...se on pyhää.
torakat kestätvät ydintalvesta mikroaaltouuniin, muutta paistin pannulla nekin kuolevat -se on maapallon sisukkain
luomuksemme.mutta sen muotoilu on käytännöllinen ja kaunis...se metalinvihree sittissontianen on mun suosikki ja sille annan arvoa ja en tallaa ja murkaa sitä -ihmiset luulevat olevansa viisampia kuin heidän kotieläimensä -millä kummala ne niitä oikein mittaavatkaan -se on naurettavaa...TÄÄLLÄKIN MINUA NAURATTAA MONI ASIA ...NIINKUIN NÄMÄ GALLUPIT :D

-olen haaveileva jumala, joka ei juuri kerkiä nukkumaan näinä kiireisinä päivinä -arkkiviholinen voi yllättäää minut nukkuessani....tappelen femiinsen puoleni kanssa joka nalkuttaa minulla josksu ihan,että ohi TAI KÄY PITKIÄ KIISTOJA JOISSA EI AINA SOPUA SYNNY JA MAKUASIAT JA ERI VÄRITYKSET SOTKEVAT ...SAATI TYHMYYDELLÄ TÄYTETYT TYHMÄT. TAPAN NIITÄ ILMAN TUNTEITA JOS SILTÄ TUNTUU.

AJATTELEN PALJON RAHAA, KOSKA TUHOAN MATEAARISEN KÄSITYKSEN KOKONAAN -RAKENNAN MUEOITA, PYRAMIDEJA TYÖMUURAHAISTEN AVULLA. (Jo lapsena poltin työmuurahaisia
suurennuslasin ja auringonsäteitten muodostamalla polttopisteellä -tiedustelijat armahdin -ne ovat lineaarisessa arvoasteikossa ylempiä ja niillä on hieman enemmän sietokykyä

-silloin minun luullaan puhuvan kielillä muka...voi kuinka tyhmyyttä luulla jotain yhtä ainoaksi totuudeksi toitotetaan tiedotuslaitteillamme:D

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
jumalan paheet ja heikkoudet,jokka käänetään voimaksi
http://groups.msn.com/zombiegallery

Barbie and Zombie
Barbie and Zombie

MANAAJILLE:

KAIKILLA ON OMA SAMA
OMA NAPA KANAVANA
OMAN SAMAN KOKEMANA
MONENA HOKEMANA

tämän kaiken kirjoitan poismuitaakseni ja yritän olla tyhmempi ihmisenä, koska minua ei saa palvoa kuin lapsenmieliset, ymmärtämättömät ja viihteellä olevat -ja hehän pitävät minua hulluna...tai pimeenä niin kuin on nykyään usein tapana sanoa:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus