Zombie`s ColorClimax

  • ZOMQandBarbieQ

en harrasta krapuloita , koska kukaan viitti kuunnella ruikutustakaan -ei se mitään auta.....ei saa sekavaa säälipillua. kaveri kysy et miks mä annan mennä jonkun teatterin nurin -mä laajennan ....onhaN MULLA VAATEKOMEROITA MUUALLAKIN - avustan lajhjoituksilla ja ihmiset tekevät vastapalveluja -uskollisuus ja lojaalius
on asioita joita tykkään nähdä ihmisissä enemmän.....tyhmyys, laISKUUS, sokeus, mielikuvituksettomuus, häpeä, sääli, ruíkutus, pelko jne.
ovat soffaperunalle puhumista tai muuten älyttömön hitaasti toimiva ja muitten ohjelmilla ohjattuna toimiva
mieli...
.turha selittää, että esim.valmis digitaalinen kosketin soitin ilman manuualia ja numeroimatonta ainoastaan säätimillä, potikoilla yms. käsin säädettyä efektiä tekoälyllä varustettua voi kutsua omaksi ääneksi -eikä valmiiksi ostetuksi soundiohjelmaksi, numerot digitaalisina merkkavat jo ohjelmoinnista:)

puhuin ennen alettiin äänteleen pitkän blondin kans helistimessä tunti -se oikeen yllytti muutenkin seminaaripuhujaa.......se tarvii jotain taidetta jota oon maalannut joskus -jossain mökissä järvenrannalla ja pitäs mennä myös saareen saltieteidenetsivätoimiston juhannus tapahtumaan.....

mulla on cellhone jossain ....taas se sinivalo saa jäädä komeroon ja se jossa ei oo kun kestävyys-korkinavaaja ja luuri pitäs ottaa jostain jossa on se takki jota käytin klo. 19.00 tai jotain eilen...täytyy soittaa omaan luuriin, mut jos ne on kaikkki pitää ottaa saltieteiitten elektroniika ja VASTAVAKOILU magneettivasarat, peilauspiippari jokka kaikki on nevadassa -.siis arvuutella ja kollata joka ween rele niinku yleensä -jotain harmaat katujätkää, valkovyö, nahkalätsä lippoineen.....kiitti mellu ! vihree sotilaalinen mitallit, prenikat yms. maastossa -vaatekomerosta ulkotiloihuin tuhannen neliön sisällä ellei oo autossa joka on mmmm ihan sama -tänäämn mä haluun polkee, pukata ja kaikkee minkä oon muutebnjkin unohtanut ikuisuudelta venyvässä ajassa tunneissa laskettaviksi. 25 tuntia päivässä ei voi olla liiika jos ymmärtää kuumailmapallot ja
meridiaanit -aikaa voi varastaa......se onkin kalllista ja vaikeeta ja siksi sitä on pakko kokeilla -toimii mulla, ihan kuin olis just rakastunut -se muu pitää kestää tai unohtaa -kunnes jotain yllättävää tapahtuu......keep on moving or die.

ai vittu....piti hoitaa yx keikka varmistus -tarvii joskus ottaa rahaakin....ku on muutenkin hirveesti tuntemattomia tekijöitä yllättää itsensä ties mistä -pääasia et menee aina erilailla ja toista mitään tuttua liikoja. ollaan kuin jostain roolipelistä revästyjä hahmoja tai sarjakuvasta -luonnotomat still-poseeraukset, aidosti liikuttumisen tapaista ...ihan mitä vaan...musiikkilla ei oo välii kuhan se liikuttaa JA MERKKAA ÄÄNIMUISTIIN.

sit pitää saada uintia , naintia, ja nopeeta paikasta toiseen siirymistä madollisismman rivakasti. Känniset ihmiset on arvaamattomia jua vitun vaikeeta olla silleen ettei joku sekois , ärsytyyntyis yms. paikka ei saa sanoo. 15.000wattia kirkkaita valoja vaati paljon tuuletusta sun muut säädöt-emme suunnnittele LIIKAA -pakko täs on mahdollisuus nöyryyttää itteensä tai jotenkin saada maaninen taikuri yllättymään -siitä saa pikku kiksejä tai isompiakin ..ääh

zombbari onkin tautinen huara
zombbari onkin tautinen huara

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

24.6.2007 02:57

lokikirja: oon avaruuskeskuksessa....vaikka tää näyttääkin jotenkin veneeltä. mastossa on lautasia torvia, sireenejä, sateliitti ja wee warmaan kaikuluotainkin. sit täällä oli läppäri joka sängyssä -muut ovat tipahtaneet. molemmat blondit ovat värjänneet lettinsä kuparinruskeeksi -sama kuin mulla , vaikka ei olla aikoihin nähty. Noi jokkut ei ymmärrä, et mua ei huvita kuunnella mitään musaa välttämättä mä sanoin et mun pasilassa on jo tungosta ja silti nainen vierellä rauhoittaa kummasti, vaikka se sammuikin keksken. Kumma kyllä mua ei känniset naiset mitenkään rassaa -paits et kukaan ei tunnu kelaAVAN NIINKU MÄ, ET JUHANNUKSENA EI NUKUTA.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus