ZOMBIN PRO-KAMAT

  • ZOMQandBarbieQ

Pitkään sain mankua, että pääsin kirjoittamaan tänne blogiin Zombin itsensä ollessa estyneenä.

Tässä on parhaillaan Zombien koneelta soivaa Uriah Heeppia
http://www.youtube.com/watch?v=Dfg4s6ztk8o

Tänne on ladattu mp3 tiedostoina vaivaiset 3755 kpl musiikkia video ynnä muun sellaisten tiedostojen lisäksi.
Niitä muita musiikki- ja video tiedostoja on sen verran, että tyhjää levytilaa tässä moneen kertaan laajennetussa versiossa (a,b,c,d ja e)on huikeat 13 prosenttia.
tämä on alunperin ollut HP:n PC, mutta vaikea tätä on enää nimetä. Jos joku ohjelma kysyy mikä kokoonpano tämä on, voi olla ylivoimaisen vaikeata selittää sitä siinä tilanteessa -tai muutenkaan:)
Ei mikään ihme, että tämä kone on aina korjattavana, niin kuin tuo toinen tuossa jaloissani pyörivä (pyörien päällä) myös -sillä pääsee netissä joka paikkaan ja se toimii hyvin, mutta tietokoneena sillä ei voi Zombin mukaan tehdä mitään "isompaa projektia". Tällä helvetin työkoneella ei pääse kirjautumaan net- ja com- loppuisiin paikkoihin joten en kuule en näe uTuben musiikkia ja videoita saati pelaa mitään pelejä:)

Tämä onkin "työkoneena toimiva" ja tuo lattialla lojuva odottaa tämän kanssa Elisalta "jakomodeemia". tämän Screenin vieressä on toinen samanlainen Philipsin littana Screeni odottamassa varmaan sitä jakomodeemia myös. Sitten tuossa lattialla on puoliavoin teräksinen roskakori josta pilkistää joku läppärin tapainen. Se ei näytä kovinkaan ehjältä, vaan on mitä ilmeisemmin "käytetty loppuun" -sen on ilmeisesti ollut zombin vaativassa pro-käytössä.

~~Qvistus

HulluudenLuovaSatama (novelleja ja sensellaisia)
http://groups.msn.com/hulluudenluovasatama

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

1.3.2008 23:25

Olen miettinyt että jos peiliin katsottaessa oikea muuttuu vasemmaksi ja vasen taas oikeaksi, mutta miksi se mikä on ylhäällä ei olekaan alhaalla ja se mikä on alhaalla ei ole ylhäällä. Vai onko niin että peilikuvakin on ainoastaan mielemme synnyttämä illuusio.

-Qvistus

Kommentoi

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus