Panomiehiä ja rakkausmiehiä?

  • Oooih

Hmmm, kaikesta päätellen miehet voidaan karkeasti jakaa näihin kahteen ryhmään. Kaikki tietävät varmasti mitä panomies hakee, mutta rakkausmies onkin ongelmallisempi.

Rakkausmies voi ollakin todellisuudessa romantikko, joka vain haluaa häpeämättömästi kaivata. Tämä tarkoittaa sitä, että suunnattoman rakkauden kaipuun ei oikeastaan edes haluta muuttuvan todellisuudeksi. Rakkauden mahdollistuessa romantikko menee solmuun, lyö jarrut pohjaan ja peruuttaa tukka hulmuten. Todellisuushan ei koskaan vastaa haaveita eikä koskaan yllä niihin fantasioihin, joita on pienessä päässä luotu kävellessä pitkin Hakaniemen rantaa syysiltana kiviä potkiskellen.

Rakkausmies voi olla myös menneisyytensä vanki. Pitkän suhteen jälkeen rakkausmies on se, joka jo toisien treffien jälkeen panikoituu ajatellessaan että suhde voisi mahdollistua. Rakkausmies menee solmuun, lyö jarrut pohjaan ja peruuttaa tukka hulmuten. Rakkausmiehen toimintamallit kertovat että nyt taas seuraa avioliitto. Avioliittohan ei tietenkään kestä ja päädytään eroon ja sitä seuraavaan tuskaan. Rakkausmiehen päänsisäinen hälytysjärjestelmä on hetkessä ”full alert” vaihteella.

Mistä sitten erottaa rakkausmiehen ja romantikon? Vai onko olemassa kolmas ryhmä, johon en vain omien empiiristen tutkimusten aikana ole törmännyt? Mikä se ryhmä on? Olisiko siitä potentiaalia suhteeseen?

5 kommenttia

avatar

14.10.2007 11:02

No eipä ole tullut tavaksi jarrutella jos suhde meinaa syntyä. Joskus toki tulee vain pantua, mutta eihän se tarkoita sitä automaattisesti, että jos osaa ottaa kevyempää otetta elämään, etteikö sitä voisi ottaa myöskin vakavasti. Joten en kyllä löydä itseäni kummastakaan ryhmästä ja jos totta puhutaan, niin tuskin kuuluu noin karikatyyrimäisesti monikaan mies kumpaakaan noista, vaikka mistäs minä tiedän, mutta itseni tietenkin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Oooih

14.10.2007 11:13

Hih, no hei tuo nyt on aika raaka jako ja tuskin suurin osa miehistä on ikuisesti missään lokerossa. Kysymys on ennemminkin elämän tilanne ja yksilön kehitys kysymys.Hmmm,itse olen kuitenkin törmäillyt enemmän noihin rakkausmiehiin nyt viime aikoina.

Ja mua on hämmästyttänyt se, kuinka nopeasti ne menevät solmuun. Itse olen ehtinyt päästä ajatuksen "hei tämähän on mukava, voisi tutustua tarkemmin" tasolle ja ne taas alkavat kahden treffin jälkeen selittämään, et "apua, nyt mä pelästyin ja aloin ajatteleen et mitä tästä saattaa tulla".

Panomiestä on helpompi tapailla, tutustua, sillä panomies kun ei itse ole hakemssa mitään sen kummempaa, se ei myöskään pelästy tunteitaan...joita siis ei ole. Mutta panomiehestä harvemmin saa suhdetta. Jotenkin monilla tuntuu olevan jo alusta saakka päätettynä se, mitä suhteesta voi tulla tai ei voi tulla.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Oooih

14.10.2007 11:57

Ikuisuusasioitapa hyvinkin. Ja aina yhtä mielenkiintoisia, sekä tarkasteltuna että elettynä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Oooih

14.10.2007 12:10

hihihi,aamen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus