ollaanko vai ei.

  • missbitch

ystäväni 15 vuotta kestänyt avioliitto on kariutumassa kun mies ei enää tiedä että rakastaako hän vaimoaan.vaimo soitti sille yx maanantai kun mies oli työmatkalla ja kysyi ;"haluatko vielä jatkaa kanssani?" miehen vastaus:"palataan asiaan loppuviikosta." myöhemmin mies oli nähty vieraan naisen kyydissä ja puhelimeen ilmestynyt mystinen numero jonka nimenä oli pelkkä kirjain."me ollaan vaan kavereita" ontto selitys että miksi kaverit täytyy niin loppuun asti salata. ystäväni on todella väsynyt tilanteeseen.hän käy töissä ja hoitaa lapset ja koirat,kissat sun muut.
hän haluaa vaan tietää vastauksen että missä mennään.ja kun ollaan työmatkalla ja laturi on matkassa niin on se aika outoa että puhelin voi pari päivää pysyä suljettuna.toinen kotona valvoo huolissaan,laittaa lapsille aamupalan ja lähtee töihin.ja mies on siis missä lie.palkka ei ole vielä ruokapöytään asti päätynyt niin herää vaan paljon epäilyksiä.aion tukea ystävääni koska hän on tullut siihen pisteeseen mihin ihmisen jaksaminen vain loppuu.

4 kommenttia

missbitch

3.6.2008 15:40

siinä oli tilanne että poliisit otti miehen talteen ja mies huusi vaimolleen vaan et anna mun puhelin.heräs pikkasen epäilyt.avioliitossa ei saisi olla salaisuuksia.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

V.C. Mikko

7.6.2008 09:27

Joo, tunnen kans yhden ex-rouvan, jonka äijä oli töissä paljon muualla ja senkin puhelimessa oli paljon "ystävien" numeroita ja senkin poliisi otti kerran talteen ja sekin huusi puhelintaan...

Jostain kummasta syystä johtavassa asemassa olevilla miehillä, jolla on paljon rahaa, niin on myöskin maailman vanhimman ammatin edustajia "ystävinään", niinkuin tälläkin hyypiöllä oli, ja sitten ollaan ja esitetään rakastettavaa aviomiestä... *köh, köh*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

gaso08

17.9.2008 02:18

sill miehell ei oo sydäntä!!!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus