olin koko päivän sisällä!

  • Fredddie

Niin sitä vaan voi tuntee itsensä huonoksi ihmiseksi kun aurinko paistaa ja ei vaan jaksa lähtee ulos istumaan! Paljon siistimpää on ollu maata koko päivä kotona sängyssä ja räplätä uutta konetta!

Tää kämppäkin on varsinainen luola. Ei yllä auringonvalo tänne, miten näin? Arvokämppä ja kaikkee...

Tänään taas sain kummastella, miten kaikki nää bloggarit jotka pääsee kertomaan lehtiin ajatuksiaan ja stailamaan YLE:n juontajia voi kaikki olla kiinnostuneita muodista, sisustamisesta ja jostain ihanan söpöstä ja vaaleanpunaisesta ja muutenkin jotenkin niin ihanan taiteellisesta kautta klassisesta, mutta silti tyttömäisestä ja kaikkia miellyttävästä....Kattokaa vaik niiden niitä pikkubokseja missä ne saa kertoa itsestään! Nää misut saa vuoden aikana tonneittain kaikkea ihanaa krääsää! Itse olen leikannut muotiblogien lukemista ihan minimiin ja lähinnä ilta-aikaan, ne nähkääs nukuttaa niin vallan mukavasti! Ja näkee sitten ihania Luis Vuitton -täytteisiä pumpulisia unia.

Katselin juuri myös pankkitiliä ja kylpyhuoneen pesukonenurkkausta, josta siis puuttuu se oleellinen pesukone. Millä vitulla mä ostan mun puhtaat vaatteet, kun tää kesäloma vaan jatkuu? Oisko vaan kannattavempaa ostaa pesukone?

MTV:ltä tuli muuten äsken vihdoinki hyvää musaa, sitten vuoden -85!

Niin ja Robert Pattinson ja Daniel Radcliffe ehdolla parhaaksi näyttelijäksi? Ihan sama missä kilpailussa, mutta hei c'mon. Ei mee kovin vahvasti

Nyt mä nautin NYC:n täydellisistä naisista. Hienoa miten tuonkin ikäiset harput pystyy näyttämään samaan aikaan niin eheiltä ja seesteisiltä ja silti niin järkyttyneiltä. Jotain tekemistä varmaan botoxin, hyaluronihapon ja rauhoittavien kombolla. Täytynee testaa...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus