Hauskimmat hotellit Suomessa?!

  • Minttis
Metsälinnan kartano Urjalassa hurmaa historiallaan ja ympäristöllään
Metsälinnan kartano Urjalassa hurmaa historiallaan ja ympäristöllään

Jos äänestettäisiin Suomen hauskin ja persoonallisin hotelli, niin mikä se sun mielestä olisi?!

Voisin tässä uudessa blogissani vaikka sellaisen äänestyksen tehdä, mutta sitä ennen lukijani, kommentoikaa tämän jutun jälkeen, millaisia persoonallisia, kivoja, hauskoja ja ihania hotelleja olet löytänyt Suomesta! Ihan sama mistä, Helsingistä tai Lapin kolkasta, pääasia, että hotellissa on sitä jotain, persoonallista säväystä, ei tartte olla siistiä tai luksustakaan, vaan voi olla vaikka rähjäistäkin, mikäli hotellissa on sitä jotain! Mikä siis erottaa sen hotelliketjujen bulkkihotelleista!

Itse annan omat ehdotukseni äänestykseen, mulla ei ole kovin montaa Suomesta ehdottaa, koska matkustan enimmäkseen ulkomailla, mutta toki Suomestakin on muutamia todella hyviä hotellikokemuksia.

Helsingin seudulla yöpyessäni pyrin tietysti yöpymään ihan kantakaupungissa, mua ei siis yleensä kiinnosta esim Vantaan hotellit eikä hotellit Espoossa, vaikka Espoosta on kehuttu esim hyvinvointikartano Kaisankotia.
Helsingin hotelleista haluan aina kokeilla pieniä hotelleja, jotka eivät mielellään ole mitään ketjua. Tällöin hotelli ehkä voi pitää paremmin omasta persoonallisuudestaan kiinni. Tällainen hotelli on ainakin

1. Hotelli Arthur
ihan rautatieaseman lähellä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Palvelu siellä oli loistava, aamupala ihan hyvä eikä kaupungin mekkala kuulunut huoneisiin. Huoneiden siisteys ja taso oli ihan ok, sillä itse mieluummin arvostan persoonallisuutta kuin uudenuutukaisia kalusteita.
Parasta Arthurissa oli kuitenkin vanha rakennus ja se, kuinka hotellin respassa vanha mies toivotti meidät tervetulleeksi ja kysyi olemmeko lähteneet "kylille"? :D Se kun näki papereista, että olimme pohjoisesta pieneltä paikkakunnalta! :D

2. Imatran Valtionhotelli
Täällä superkauniissa hotellissa olen ollut vain yhden yön, mutta mieluusti nukkuisin siellä toistekin! Paikka oli paitsi historiallinen, persoonallinen myös ylellinen! Ihana hotelli ja ihana porukka siellä töissä! Tykkään!

3. Urjalan Metsälinnan kartano
Tämä on löytö, tämä ei oikeastaan ole edes hotelli, vaan pikemminkin persoonallinen majatalo, kaunis kaunis 1920-luvun rakennus keskellä metsää mutta lähellä 9-tietä. Se on siis vanhan kartanon sivutilan päärakennus ollut ja kunnostettu vanhaan loistoonsa, palvelee nyt matkalaisia, siellä majoittuu lähinnä metsästysporukoita (aina Suomen pääjehuja myöten, näin vieraskirjasta), mut on avoinna kenen tahansa yövyttäväksi ja varattavaksi! Hinta oli huokea ja aamupalansa sai nauttia kartanon terassilla kauniissa maisemassa! Ai että! Käykää!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus