Paljon koiraa pienessä pakkauksessa

  • Treat me right
Minä kaipaan läheisyyttä enemmän kuin koirani.
Minä kaipaan läheisyyttä enemmän kuin koirani.

”Marcus Rantalan Benji-koira ei koskaan tullut toimeen Paavo Lipposen Onni-koiran kanssa, rkp:n eduskuntaehdokas Rantala paljastaa Morrr:in toimittajalle.”

Benjillä ja Rantalalla on Rantalan mukaan paljon yhteistä. Benjissä on ”paljon koiraa pienessä pakkauksessa” mutta ystävällinen Benji-koira ei koskaan tullut toimeen Paavo Lipposen Onni-koiran kanssa. Se oli Benjin poliittinen lausunto, Rantala kertoo. Benji-koira on kyllä muuten kovin sosiaalinen koira, ihan niin kuin omistajansa, ja tervehtii häntä heiluen uusia tuttavuuksia aamukävelyllämme.

Rantala kertoo myös, että he ovat hyvin sosiaalinen duo ja he viihtyvät molemmat ihmisten seurassa. Ainoa ero on, että Benji ottaa nokoset kesken illalliskutsujen, Rantala itse ymmärtää odottaa, että vieraat ovat poistuneet.

Klikkaa itsesi morrr.com-sivulle ja lue lisää mitä Rantala paljastaa itsestään ja koirastaan https://www.morrr.com/fi/blog/paljon-koiraa-pienessa-pakkauksessa
Ja kerro, miten sinä teet illan lähestyessä loppuaan, otatko hammasharjan käteen osoittaaksesi, että vieraat voisivat poistua, vai odotatko kärsivällisesti loppuun asti?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus