Keisarinnan uudet vaatteet

  • rantalai

Nyt kovilla tammikuun pakkasilla päätin hieman siistiä vaatekaappini sisältöä. Minulla oli paljon vanhoja vaatteita, jotka eivät ole tainneet olla muodissa enää noin viiteen tai kymmeneen vuoteen. Löytyipä kaapista muutamia kunnon löytöjäkin, kuten ostamiani farkkuja, joita en edes tiennyt omistaneeni. Valitettavasti nämä farkut olivat kutistuneet kaapissani, jostain syystä.

Vaatekaappini sisältöä penkoessa, huomasin, että minulla ei ole oikeastaan minkäänlaisia vaatteita tulevalle keväälle ja kesälle. Ainakin kaikki T-paitani olivat jo sen verran ruostuneessa kunnossa, että niitä ei enää päällä viitsi pitää. Ennen mustat T-paidat olivat muuttuneet jo enemmänkin harmaiksi. Monissa T-paidoissani oli myös ”ajan kuluttamia” reikiä ja osa paidoista oli jäänyt hieman pieneksi ajan saatossa. ”Lihasteni” on kai täytynyt kasvaa paljon viime vuosina etenkin vatsan seudulle.

En koskaan ole oikein ollut innostunut vaatekaupoissa juoksemisesta, kuten monet ystäväni. Yleensä tilaan tarvitsemani vaatteet aina jostakin nettikaupasta. En myöskään juuri ymmärrä merkkivaatteiden päälle, vaan pidän aina niitä vaatteita, joissa tunnen oloni mukavaksi. Nyt kuitenkin heräsin tilanteeseeni ja päätin, että uusin viimein vaatekaappini sisältöä ainakin hiukan.

Toki minulta löytyy niin sanottuja parempia vaatteita, joita pidän paremmissa tilaisuuksissa, mutta muuten saatan kulkea kesäisin kaupungilla ihan verkkarihousuissa sekä t-paidassa, mikä nyt milloinkin tuntuu mukavimmalta.

Alennusmyynti paras myynti

Tuttuun ja turvalliseen tapaan istuin sohvalleni, avasin Ben & Jerrys jäätelörasian ja selasin vaatekauppoja netistä. Vaatekaappiini tarvitsin ainakin muutaman T-paidan, shortsit, sukkia ja oikeastaan vaikka mitä. Netistä ostaessani etsin aina edullisimpia vaatteita, sillä olen tarkka rahojeni käytöstä. Jotkut voisivat sanoa minua jopa pihiksi tai kitupiikiksi.

Löysin sattumalta tieni verkkokauppa modedin sivuille, jossa oli meneillään jonkinlainen talven alennusmyynti. Kaikki Moded muotivaatteet myytiin tosi hyvällä 30-50% alennuksella.

Ensimmäisenä silmiini osuivat Levi’s Straight Leg Farkut, joista alennus oli yli 50%. En tiedä saiko tämä asia minut aivan sekaisin, mutta päädyin ostamaan vaatteita tosi paljon.

Tilasin vielä 4 T-paitaa sekä 4 erilaista toppia, rintaliivit, alushousuja, kengät, takin sekä parit shortsit tulevalle kesälle (joka toivottavasti on tänä vuonna suomessa lämmin).

Tarkoituksenani oli uusia vaatekaappini sisältöä hieman, eikä ostaa koko puljua tyhjäksi. Mutta näköjään joihinkin ihmisiin alennusmyynti vaikuttaa enemmän kuin toisiin. Onneksi kyseessä oli kuitenkin alennusmyynti, joten en törsännyt uusiin vaatteisiini kohtuuttoman paljon rahaa. Jäin kuitenkin jännällä odottamaan uusia vaatteitani, sillä en tiennyt valitsinko itselleni oikeat vaatekoot. Tämä vaatteiden odotus oli minulle kuin uusi joulu.

Toukka, kotelo, perhonen

Päivät vierivät ja vaatteet saapuivat viimein postin toimipisteeseen. Kävin noutamassa paketin ja avasin sen lähes vapisevin käsin. Epäilin vieläkin vaatteiden kokoa, mutta kas kummaa, kaikki vaatteet istuivat päälleni hyvin. En siis ollutkaan täysi tumpelo vaatteiden valintojen suhteen.

Kokeilin heti kaikkia vaatteita ja pyörähtelin peilin edessä kuin mikäkin supermalli. Huomasin, että näytän paljon paremmalta. En ollut pitkiin aikoihin omistanut uusia vaatteita ja samalla jokin sisälläni heräsi. Olin kuin uudesti syntynyt. En tiedä mikä minuun iski, mutta sen jälkeen olen seurannut jopa muotilehtiä sekä lukenut muotiblogeja. Tällä hetkellä luen aktiivisesti myös menaiset lehden artikkeleita muodista, vaikka en ollut koskaan aiemmin lukenut koko lehteä. Oliko mahdollista, että kotelosta oli viimeinkin kuoriutunut perhonen? Vai onko tämä nyt vain jokin hetkellinen hullun päähänpisto?

En tiedä mikä on kyseessä, mutta kovin huonoissa ryysyissä en varmaan enää tule ihmisten ilmoilla kulkemaan. Hullun päähänpistona kirjoitin varmaan tämän jutunkin itsestäni. Yksi asia minua jäi kuitenkin harmittamaan, se ei ollut tuhlaamani raha, vaan se, että ne uudet sukat unohdin täysin ja jouduin noutamaan ne paikallisesta supermarketista. 7 paria 10 euroa, ”Ei huono!”, niin kuin Jorma Uotinen sanoisi.

Kirjoitettaessa soi Robin - Frontside Ollie

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus