Nappia naamaan osaamattomuudesta

  • SeToinenJussi

Kuka haluaa tulla pureskelemaan mulle ruoan valmiiksi?
Anyone?

Rupeaa vaikuttamaan siltä, että (suomalaista) ihmistä pitää ohjeistaa ihan joka saatanan asiaan. Viime viikolla kerrottiin miten hampurilainen pitää syödä ja nyt ollaan sitä mieltä, että suihkussakin voi käydä väärin.

Tämä postauskin on varmaan ihan saatanan huonosti kirjoitettu ja joku guru jossain vääntelehtii tuskissaan kaikkea kieliasusta pisteiden paikkoihin.

Ihan sama.

Newsflash kaikille Teille, jotka tiedätte paremmin ja osaatte enemmän: antakaa meidän olla tyhmiä ja pitäkää tunkkinne.

Konkreettinen idea: poliitikot kun kunnostautuu selvityksissä, ohjeistuksissa sun muussa niin tehkää meille elämisen ohjeet kun kerta evoluutio pysähtyi meidän kohdalla.

Yrittäjille tietysti omat ohjeensa siitä mitä saa myydä, minkälaisella erikoisluvalla, miten ja kenelle ja lopulle (kunnon?) kansalle ihan vaan sellanen päivästä toiseen selviytymisen opas.
Mutta muistakaa; meidän sisälukutaito on on kehittymätön, joten pitkiä ne ohjeet ei saa olla.

Vai olisko tähänkin olemassa joku pilleri, jolla ongelma ei tietystikään poistu (ei sen kuulukaan), mutta pysyy hiljaisena?

3 kommenttia

Franny_Berry

7.2.2014 21:08

Jos käsitin oikein, et oikein pidä tollaisista neuvoista? En pidä minäkään, eikö ihmiset enää ajattele itse mitään? Näen joka kerran punaista, kun multa tullaan kysymään duunissa "Miten pääsen kolmanteen kerrokseen?" No hei! Mene rappusia tai hissillä ja ihan hyvä olisi käyttää siinä samalla jalkojakin viemällä niitä vuorotahtiin toistensa eteen. Seuraavaksi kysyn vielä perään, että tarvitseeko tulla vessaan pyyhkimään? PRKL!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

SeToinenJussi

7.2.2014 21:33

Kiitos kommentista.
Käsitit ihan oikein. Uusavuttomuus kaikissa muodoissaan raivostuttaa henkilökohtaisesti yleensä yli kaiken. Tyhmä ja kyvytön saa olla mutta ei normaaliälyinen, laiska ja saamaton:)

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus