3 x kuuma vuosikalenteri: kolleja, maanviljelijöitä ja palomiehiä

Ensi vuosi menee siivillä, kun on silmää miellyttävä kalenteri.

Kyllähän ihmisellä täytyy seinäkalenteri olla. Ja miksei hankkisi sellaista, joka miellyttää silmää - ja parhaimmassa tapauksessa vielä edistää hyvää asiaa? Tässä vinkkimme kuumimpiin seinäkalentereihin vuodelle 2017:

Kissojen suojelu ry:n Kollikalenteri: söpöjä kissoja ja komeita miehiä

Kisu ry:n Kollikalenteri näyttää, että hyväntekeväisyyttä voi tehdä myös vaatteet päällä. Kalenterin teemana vuonna 2017 on "miehet, jotka auttavat kissoja". Kalenteri on toteutettu vapaaehtoisvoimin, ja sen kaikki tuotot menevät kissojen hyväksi. (Hinta 15€/Kisu ry.)

Kuva: Riina Peuhu

Palomieskalenteri: Uudenmaan alueen pelastajat yksissä kansissa

Hyväntekeväisyysyhdistys Hali ry:n julkaiseman Palomieskalenterin kaikki tuotot menevät hyväntekeväisyyteen - ja miksi ei, sillä palomiehethän tekevät hyvää työssään päivittäin. Ja tekevät palomiehet toki muutakin: Palomieskalenterin Facebook-sivuilla on nähty kiinnostava treffi-ilmoitus! (Hinta 15 € jälleenmyyntipisteistä, 18,90 €/Booky.)

Kuva: Suvi Mikkanen

Le Calendrier des Agriculteurs: kuumia ranskalaisia maajusseja

Valokuvaaja Fred Goudon, joka on muuten tehnyt kalenterin myös ranskalaisista palomiehistä, haluaa uusimmalla maajussikalenterillaan lisätä perinteisen maatalousammatin arvostusta ja esitellä veistoksellisia tavallisia miehiä, jotka työskentelevät maatalouden parissa. Krhm. (Hinta 19,95€/Amazon.fr.)

Kuva: Fred Goudon

1 kommentti

Atleetti Malmilta

24.11.2016 07:08

Ja ettei vaan unohtuisi, niin myös futaajat ovat tehneet omansa (http://www.atleticomalmi.com/poikakalenteri2017/). Kalenterilla kerätään rahaa vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastustuksen tukemiseen. Teemana ikoniset hahmot, kuvat ja tilanteet.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi