Bionisen peniksen saanut mies pääsee tositoimiin selvittyään kahden viikon stondiksesta

Andrew Wardle eli 40 vuotta ilman penistä, mutta nyt hänelle tehtiin sellainen ihosta, lihaksesta ja hermosiirrännäisistä.

Kuva: ITV / This Morning / Youtube

Andrew Wardle on 40-vuotias brittiläismies, jonka elämästä on puuttunut seksi ja Wardle on hakenut asiaan apua monin eri keinoin. Lähtötilanne oli vähintäänkin haastava, sillä hän syntyi ilman penistä harvinaisesta tilasta johtuen. Wardle on käynyt läpi yli 100 leikkausta ja nyt hän on vihdoin saamassa asian kuntoon “bionisen peniksen” ansiosta.

Wardle avautui tarinastaan amerikkalaisen TLC-kanavan dokumentissa sekä This Morning -ohjelman haastattelussa ja verkossa siitä voi lukea muun muassa Vicen artikkelista.

Wardlen elämä peniksen kanssa alkaa parin viikon mittaisella haasteella. Ihosta, lihaksesta ja kädestä istutetuista hermosiirrännäisistä koostuva penis saa erektion kivespussiin sijoitetusta pumpattavasta pussista, joka pumppaa penikseen nestettä ja jäykistää sen. Lääkärit laittavat homman toimimaan operaatiolla, joka aiheuttaa Wardlelle kahden viikon mittaisen erektion.

Ennen Wardlea vastaavan operaation läpi käynyt Mohammad Abad on saanut omansa toimimaan. Hän menetti kahden viikon seisokkinsa jälkeen neitsyytensä maksulliselle naiselle ja on sen jälkeen toivonut pääsevänsä harrastamaan seksiä robotin kanssa ja hänelle on tarjottu jättisummia pornoleffassa esiintymisestä.

Varsinaisesti Wardlen ja Abadin tapauksessa ei ole kyse täysin aidon pelin kaltaisesta robottipeniksestä, vaan penisimplantista, joita on asennettu viime vuosina tuhansille ihmisille. Joka tapauksessa niillä touhuaminen on paljon parempi kuin ei mitään ja kehittyvä teknologia tuo hermosiirrännäisten tuomaa tunnetta jatkuvasti lähemmäksi aitoa asiaa.

Lähde: Vice / ITV / Live Science

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi