National Geographic muuttuu ilmaiseksi TV-kanavaksi Suomessa

Kanava tarjoaa katsojille viihdyttäviä ja innovatiivisia ohjelmia, joissa huippuluokan asiantuntijat ja a-listan julkkikset käsittelevät ajankohtaisia aiheita.

Kuva: National Geographic

National Geographic näkyy Suomessa ilmaisena kanavana 1. maaliskuuta alkaen. Aiemmin maksukanavana toiminut National Geographic on maaliskuusta lähtien ensimmäinen vapaasti katsottava National Geographic -kanava Euroopassa ja toinen maailmassa. Ilmaisen kanavan Suomeen lanseeraa Fox.

Kanava keskittyy tutkimaan ja suojelemaan luontoa sekä tukemaan kehitystyötä eri tieteen aloilla, ja se on maailman johtava tieteeseen ja tutkimukseen keskittyvä asiaviihteellisten ohjelmien kanava, joka näkyy 169 maassa ja tavoittaa 433 miljoonaa kotitaloutta. Brändiuudistuksen myötä kanava tavoittelee valveutuneita ja uusista ilmiöistä kiinnostuneita aikuisia TV-katsojia, jotka toivovat vaihtoehtoista ja laadukasta ohjelmistoa nykyisen TV-tarjonnan rinnalle.

"Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota suomalaisille tv-katsojille korkealaatuisen National Geographic -kanavan ilmaiseksi maaliskuun alusta alkaen. National Geographic on brändinä tunnettu ja luotettava. Maailmanlaajuinen brändiuudistus tulee nostamaan kanavan laatumielikuvaa entisestään. Kanava tarjoaa myös erinomaisen ympäristön mainostajille, jotka haluavat viestinsä läpi laatusisällön parissa", kommentoi Fox Networks Group Oy:n maajohtaja Pia Kuhakoski.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi