Ääniwallin terassilla kasvaa kesäkurpitsoita ja se on myös täydellinen etkopaikka

Terrace-klubi starttaa perjantaina 4. elokuuta.

Vallion teknosydämessä Ääniwallissa pauhaa musiikki usein aamuun asti ja vielä sunnuntainakin legendaarisen VUM:in merkeissä. Terrace on Ääniwallin terassilla järjestettävä uusi perjantaiklubi, joka sopii niin afterwork-meininkeihin, kuin tulevan illan etkopaikaksi.

“Suomessa taiteilijoiden on aika vaikea saada näyttelytiloja, joten ajattelimme yhdistää bileet ja taiteen. Ääniwallin terassi on täydellinen paikka maalauksille ja erilaisille teoksille”, yksi tapahtuman järjestäjistä, Jenny Koivukoski kertoo.

Tapahtuman takana ovat muun muassa Koivukoski ja Ulla Rantalainen, joista Koivukoski on tunnettu klubijärjestäjä Helsingin yössä ja aamuissa. Rantalainen vastaa iltapäivän ruokapuolesta Phee Muu -ravintolansa kanssa, joka tarjoilee thairuokaa suomalaiseen tyyliin.

“Terrace on kevyempi afterwork-tapahtuma, jossa voi nauttia ystävien kanssa hyvästä seurasta ja ruuasta ulkona. Me toivotaan, että ihmiset näkisivät kaikki upeat kasvit, mitä sinne on istutettu. DJ-kopin katoltakin on jo kerätty mehukkaita kesäkurpitsoja, oli meinaan hyviä!” Koivukoski kertoo.

Tapahtumalla on säävaraus. Facebookissa ilmoitettavat DJ:t virittävät alkuillan tunnelman kohdilleen housen, minimalin ja discon tahtiin.

Terrace / Pälkäneentie 13 / Liput 0e klo 20 asti

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi