Uuden MorriSon's Brooklyn menu koostuu amerikkalaisvaikutteisesta comfort foodista, joka noudattaa aikaisemmista MorriSon's-ravintoloista tuttua tuhtia linjaa. Jokainen löytää taatusti itselleen mieluista syötävää - myös vegaanista ja gluteenitonta ruokaa etsivät.
“Amerikkaa tarjoillaan, mutta Helsingissä ja Suomessa ollaan, ja hyvä niin. Kaikki ravintolassa on suurta: maut, annokset sekä tunnelma. Lasku on kuitenkin yllättävän pieni”, kertoo Ravintola Santa Fé Oy keittiötoimenjohtaja Juho Kainulainen.
Tässä raviintolassa käyminen ei siis jätä ketään nälkäiseksi -päinvastoin! Meatless Friday -burgeri on jokaisen vegaanin unelma, kun taas Brooklyn Pepperoni -pizza ei petä koskaan. Överin makea Donitsi-sundae kruunaa jokaisen aterian. Kuulostaako ähkyltä?
Uuden ravintolan avaus poikkeussyksynä
Uuden MorriSon's Brooklyn -ravintolan avauksen johdosta Ravintola Santa Fé Oy on voinut kutsua lomautettuja työntekijöitä takaisin töihin. Perheyrityksellä on yhteensä palkkalistoilla lähes 80 henkeä Helsingissä ja Turussa.
“Vallitseva tilanne on asettanut uskomattomia haasteita ravintola-alalle, mutta emme aio luovuttaa. Teemme kaikkemme, jotta voimme pitää ravintoloidemme ovet auki ja palvella asiakkaitamme”, kertoo Ravintola Santa Fé Oy toimitusjohtaja Jerry Hartman.
Viime keväällä tiukkojen ravintolarajoitusten keskellä yritys keskitti Aleksin pihalla sijaitsevien ravintoloiden ruokatuotannon yhteen keittiöön, josta sai tilattua kaikkien kolmen eri ravintolan ruoka-annokset. Tällä tavalla yritys pystyi vastaamaan noutoruoan ja ruokalähettipalveluiden kasvaneeseen kysyntään sekä jatkamaan toimintaansa rajoitusten puitteissa.
“Ravintoloiden rajoitukset ovat ehdottomasti verottaneet meitä, mutta uskomme tulevaisuuteen sekä MorriSon's Brooklyn -ravintolan herkullisiin comfort food -annoksiin”, Hartman kertoo.
Hartmanin mukaan pandemian aikana noutoruoan ja ruokalähettipalveluiden käyttö on ollut selvässä nousussa.
"Asiakkaamme voivat nyt myös tilata aimo annoksen Amerikkaa MorriSon's Brooklyista kotiin.”