Jyväskylän keskustaan uusi hostelli

Forenomin innovatiivisen hostellikonseptin ovet pyritään avaamaan ensi kesään mennessä.

Kuva: Narong Jongsirikul / Fotolia

Forenom tuo Jyväskylän alueelle uudenlaisen majoitusratkaisun: ydinkeskustassa sijaitsevan viihtyisän, edullisen, yhteisöllisen hostellin, jossa on myös saunaosasto ja poreamme. 

Forenom on solminut Cityconin kanssa sopimuksen kiinteistöstä viime viikolla, ja rakennustyöt alkavat mahdollisimman nopeasti. Forenomin Jyväskylän aluepäällikön Henri Hämäläisen mukaan tavoitteena on avata hostellin ovet vuoden 2017 kesävieraille ja kesätyöntekijöille. Hän kertoo, että kysyntää riittää.

’’Asiakkaillamme on tarve majoittua mukavasti viihtyisissä puitteissa, mutta jatkossa siitä ei tarvitse maksaa maltaita. Tämä yhteisöllinen hostelli tarjoaa tehokasta majoitusratkaisua yritysten työmatkalaisille sekä lomalaisille. Tulemme tarjoamaan Jyväskylän parhaan hinta-laatusuhteen; hinta pysyy järkevänä mutta panostamme majoittujien viihtyvyyteen muun muassa laadukkaiden ruoanlaittomahdollisuuksien, nykyaikaisen sisustuksen, mukavien vuoteiden sekä sauna -ja kylpyosaston avulla’’, kertoo Hämäläinen.

Hostelli sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa, kävelykadulla Forumin kauppakeskuksen vieressä. Etäisyys rautatieasemalle on vain 300 metriä, joten sijainti on kätevä.

”Forenomin hostellikonsepti sopii erinomaisesti keskustaan ja kauppakeskustemme Jyväskeskuksen ja Forumin yhteyteen.  Se tuo asiakasvirtaa kauppakeskuksiin, jotka puolestaan tarjoavat majoittujille monipuolisia palveluita”, Cityconin kaupallinen johtaja Mari Laaksonen sanoo.

Hostellin suunnittelee helsinkiläinen Studio Puisto, joka on erikoistunut elämykselliseen hotelli- ja matkailuarkkitehtuuriin. Suunnittelutoimisto on päässyt maailman parhaiden nousevien toimistojen joukkoon lifestylelehti Wallpaper*:n listauksessa.

’’Olemme innoissamme mahdollisuudesta luoda uuden aikakauden hostellikulttuuria Jyväskylään. Meillä on kokemusta vastaavien suosiota herättäneiden matkailukohteiden suunnittelusta esimerkkeinä Tampereen Dream Hotel ja juuri valmistunut Arctic TreeHouse Hotel Rovaniemellä, ‘’ kertoo Studio Puiston partneri, arkkitehti Mikko Jakonen.

Forenomin hostellikonsepti on ehdolla asuntomarkkinoiden parhaaksi innovaatioksi Asuntomarkkinat 2017 -seminaarissa. Forenomilla on tällä hetkellä seitsemän hostellia Suomessa muun muassa Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla – josta muuten kirjoitimme lokakuussa.

Lue myös: Vantaalle entiseen avovankilaan avataan yhden tähden hostelli, josta voi saada yöksi huoneen 15 eurolla

1 kommentti

Kuppaaja

23.12.2016 07:58

Jyväskylän keskustaan uusi mamumajoituskeskus

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi