Ravintolaremontit valmiit Mansessa

Fransmannin, Amarillon ja Ukko Nooan remontit on saatu päätökseen. Ensimmäisenä ovensa avasi Fransmanni tammikuun alussa.

Fransmannin uusi puoli aukeaa Koskikeskukseen. Kuvassa ravintolapäällikkö Keijo Lehtola.
Fransmannin uusi puoli aukeaa Koskikeskukseen. Kuvassa ravintolapäällikkö Keijo Lehtola.

Sitten olen valmis

Fransmannin, Amarillon ja Ukko Nooan remontit on saatu päätökseen. Ensimmäisenä ovensa avasi Fransmanni tammikuun alussa. Viimeisenä, helmikuun puolivälissä, aukesi Ukko Nooa.

Fransmannin ravintolapäällikön Keijo Lehtolan mukaan kaikki on pistetty uusiksi. Asiakkaille tämä näkyy 40-paikkaisena, huomattavan valoisana ruokailutilana. Amarillon sisustus taas otti askeleen kohti lämpimiä sävyjä ja muuttui tummanpuhuvaksi. Ukko Nooan terassi korvattiin uudella, lämmitetyllä versiolla. Tilamuutosten kunniaksi esimerkiksi Fransmannissa on pistetty uusiksi myös ruokalista, jonka erikoisuus on aito hummeri.
Fransmanni, Amarillo & Ukko Nooa
Hatanpään Valtatie 1

Brunssien tuloa ei voi estää

Brunssikulttuuri juurtuu hyvää vauhtia Tampereelle. Ravintola Wistub aloitti brunssit helmikuun alussa. Viinituvan brunssi houkuttelee tunnelmalla, mutta tarjolla on myös hyvää ruokaa, kuten terriinejä. Makeannälkään sopii ranskalainen kougelhopf-kakku.
Wistub Alsace, Laukontori 6B

Roast maistuu uudelta

Roastilla on uusi ruokalista, jonka suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti asiakkaiden suosikkiannoksiin. Ei siis syytä huoleen: uudelta listalta löytyvät muun muassa entistä laajempi burgerivalikoima ja mainetta niittänyt karitsanpotka.
Roast, Tammelan puistokatu 34

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi