Wolt toteutti monen suomalaisen unelman: Ikean lihapulla-annoksia voi nyt tilata kotiovelle

Nälkäiset asiakkaat voivat tästä päivästä lähtien tilata Espoon Ikean ravintola-annoksia suoraan kotiovelle.

Kuva: IKEA

Huonekalujätti Ikea tiedottaa olettaneensa tänään 16. joulukuuta yhteistyön kuljetuspalvelu Woltin kanssa Espoossa. Asiakkaat voivat siis jatkossa tilata tavaratalon legendaarisia ravintola-annoksia suoraan kotiovelle.

Tilattavissa ovat monille huonekalujätissä vierailleille tutut aikuisten ja lasten pääruuat, kuten klassiset lihapullat sekä valikoima jälkiruokia ja juomia.

Toimitusalue tulee olemaan seitsemän kilometriä Espoon Ikea-tavaratalosta lähialueille, joten valitettavasti ihan kaikki pääkaupunkiseudun asukkaat eivät vielä pääse nauttimaan tästä herkusta.

Lihapullat kotiin ilman toimitusmaksua

Ainutlaatuisen yhteistyön ajatuksena on vastata muuttuviin arjen tarpeisiin.

"Ikea-visiona on luoda parempaa arkea, ja joskus arjen pyöritykseen tarvitaan hieman apua. Haluamme vastata entistä paremmin asiakkaidemme toiveisiin ja muuttuvan arjen tarpeisiin. Olemme iloisia, että voimme jatkossa tarjota koko perheelle maistuvia klassikkoannoksiamme suoraan kotiovelle Wolt-yhteistyön kautta", Suomen Ikean ravintolatoiminnan johtaja Minna Tuohimäki kertoo.

Ikean lihapullat ovat klassikko!
Ikean lihapullat ovat klassikko! Kuva: Ikea

"On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö Ikea Suomen kanssa ja olla mukana tuomassa monelle tuttua kokemusta Ikea-ravintolan ruuilla herkuttelusta myös kotisohvalle. Ikea-lihapullat ja muut annokset ovat odotettu lisä Woltin tarjoomaan", Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski lisää.

Tilausvalikoimassa tulee olemaan pääruoista liha-, lihattomat ja kasvispyörykkäannokset, jotka ovat saatavilla myös lastenannoksina, sekä lohi- ja kanafileeannokset. Lisäksi tilattavissa on klassikkojälkiruokia, kuten Daim-kakku ja kanelipulla sekä IKEA-ruokajuomat.

Tilaukset tehdään Woltin sovelluksen kautta ja toimitetaan ilmaiseksi perille arkisin sekä viikonloppuisin kello 10.30-19.00.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi