Neitsyt mies

Teinistä asti olen kuvitellut menettäväni neitsyyteni jollekin ihanalle rakastamalleni henkilölle. Ollessani jotain 15v noin puolet koulun parhaista tytöistä kävivät kysymässä minua poikaystäväkseen jne., monet ehdottelivat seksiäkin jne. Koulukiusattuna ujona ja sulkeutuneena poikana en kuitenkaan koskaan uskaltanut.

Nykyisin olen ruma mies, eikä näitä ehdotteluja ole koskaan enää tullut lainkaan. Minulla ei ole koskaan ollut tyttöystävää. Melkeinpä ikinä en ole edes suudellut tai halannut naista. Kymmeniltä eri suunnilta olen jo kuullut, ettei näin paskaa miestä kuulemma mihinkään tarvita ja saavat kuulemma heti mistä vain paremman. Muilla alueilla olen elämässäni menestynyt hyvin, valmistun kohta yliopistostakin, tällä hetkellä on melko isopalkkainen työpaikka, olen harrastanut moottoripyöräilyä ja niiden rakentamista teinivuosilta lähtien, sekä monenlaisia muita käden taitoja. Lisäksi minulla on keksintöjäkin, joita Suomen valtio on hieman rahoittanut.

Olen miettinyt maksullisissa naisissa käymistä, mutta minusta tuntuu jotenkin, etten mitenkään voisi, mielestäni olen niin lämminsydäminen ja kunnollinen ihminen ettei oma moraalini sallisi sitä itselleni. Lisäksi joudun korkean hemoglobiinin takia käydä säännöllisesti luovuttamassa verta, johon tulisi vuoden karenssia joka käynniltä. Monesti läheisyyden tunteen kaipuu kalvaa mieltäni kammottavalla tavalla, johon luulisin ettei maksullinen seura auttaisikaan.

  • Pääkallo, 29 v mies

Kirjoita kommentti

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi